Opleidingsaanbod SRH

Wij verzorgen cursussen en opleidingen vanuit diverse methodieken van SRH (Steunend Relationeel Handelen, voorheen Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen) en hebben een opbouw van basisopleiding naar diverse verdiepings- en aanvullende modules. Ook kun je je verder ontwikkelen tot coach of docent. We werken voortdurend samen met onze klanten om zo samen te komen tot een praktische toepasbaarheid en tot nieuwe ontwikkelingen. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

 

Basisopleidingen Steunend Relationeel Handelen (SRH)

In deze basisopleidingen ontdek je wat rehabilitatiegerichte en herstelondersteunende zorg is en oefen je de basisvaardigheden waar je een rehabilitatieproces mee vormgeeft. We bieden de algemene opleiding en een variant die speciaal is gericht op jongeren en hun gezin.


Verdiepingsmodules SRH

Na de basisopleiding kun je een verdieping doen in bemoeizorg, autisme of individuele trajectbegeleiding, waarbij SRH de grondlegger vormt.


Aanvullend aanbod SRH

Ons aanvullend aanbod bestaat uit diverse methodieken voor herstelondersteunend werken en cursussen die zijn gericht op verschillende soorten professionals die binnen hun organisatie al werken met SRH.


Docent- en coachopleidingen SRH

Als je de basisopleiding hebt gevolgd, kun je je verder ontwikkelen tot coach en vervolgens docent.
 


SRH coachdagen

Voor onze gecertificeerde SRH-coaches organiseren wij regelmatig gratis SRH-coachdagen in het land.