Modulair opleiden

Zelf bepalen hoe en wat je leert

Steeds meer professionals in de geestelijke gezondheidzorg willen zelf hun opleidingspakket vormgeven en samenstellen. Daarom werken wij aan modulaire opleidingen en -leertrajecten, waarbij je de keuze hebt om die modules te volgen die precies aansluiten bij jouw wensen, je specialisme en de sector waarin jij werkt.

  • Bij verschillende modulaire opleidingen kun je zelf bepalen welke verdiepingscursussen je wil volgen na het afronden van je verplichte basiscursus, om toe te werken naar je beroepsregistratie.
  • De modulaire leertrajecten bestaan uit een pakket met cursussen die wij voor je hebben samengesteld om jezelf in een bepaald werkveld te specialiseren. Je kunt ervoor kiezen om het complete pakket te volgen of je maakt zelf binnen het pakket een selectie van modules die passen bij jouw wensen.
Bovendien zijn bij een aantal modulaire opleidingen en -leertrajecten kortingsregelingen van toepassing.

Modulaire opleidingen

Met de modulaire opleidingen leg je een fundament voor je beroepsregistratie of aanvullende aantekening bij jouw beroepstitel. Er is een duidelijk pad dat moet worden bewandeld en er zijn verplichte onderdelen die je moet volgen om je registratie of aantekening te realiseren. De meeste modulaire opleidingen zijn opgebouwd uit een basiscursus gevolgd door een verdiepingscursus, waarbij de basis vaststaat en je bij de verdieping een keuze kunt maken uit verschillende onderdelen.

Benieuwd naar onze modulaire opleidingen?

Individueel leertraject

We bieden ook een individueel leertraject om toe te werken naar je Postmasterregistratie SKJ. Je stelt zelf een pakket aan opleidingen en cursussen samen dat aansluit op jouw wensen en werkt zo toe naar je registratie.

Wil je meer informatie over de Postmasterregistratie SKJ?

Soms is het wel even puzzelen om de juiste modulaire opleiding of leertraject samen te stellen, maar we maken dit zo aantrekkelijk en toegankelijk mogelijk voor je. We denken graag met je mee bij het samenstellen van je pakket tijdens een studieadviesgesprek. Dat kan telefonisch, per e-mail of op ons kantoor. Vraag een studieadviesgesprek aan.

Behoefte aan persoonlijk studieadvies (telefonisch, per mail of op kantoor)?