De Nieuwe GGZ: Samen beter  (C17)

'De Nieuwe GGZ: Samen beter' biedt je een serie van inspiratieclasses met de nieuwste inzichten en ervaringen over mentale gezondheid aangereikt in concrete handvatten op basis van positieve gezondheid en de herstelgerichte menswaardige GGZ. De serie bestaat uit 7 aparte innovatieve inspiratieclasses voor vernieuwende behandelaars en ervaringsdeskundigen.
 
Schrijf je in voor 4 of meer inspiratie­classes dan ont­vang je van ons een certi­ficaat 'Expert De nieuwe GGZ: Samen beter' en je krijgt boven­dien een flinke korting.

In elke inspiratieclass staat een thema uit Samen Beter, De Nieuwe GGZ en Positieve Gezondheid centraal. Sprekersduo’s, bestaande uit een ervaringsdeskundige en een ggz-behandelaar of professional, gaan met jou in op de essentie van zorg, rollen en ervaringen omtrent dit thema. Interactie en ruimte voor persoonlijke aandacht staan centraal. Tijdens de inspiratieclass en bij de borrel na afloop kun je al je vragen aan de beide sprekers stellen. Zodat je vol inspiratie en met handvatten samen met je cliënt, patiënt, familie, collega en buren vanaf morgen op welke schaal dan ook praktijk kunt maken van positieve gezondheid.


Doelgroep

 • Gz-psycholoog BIG
 • Psychotherapeut BIG
 • Klinisch psycholoog BIG
 • Klinisch neuropsycholoog BIG
 • Psychiater
 • Arts
 • Verpleegkundig specialist

Certificaat

Inspiratieclass 1: De eCommunity: (digitaal) samenwerken in proeftuinen positieve gezondheid

De serie bestaat uit 7 aparte innovatieve inspiratieclasses voor vernieuwende behandelaars en ervaringsdeskundigen. In elke inspiratieclass staat een thema uit Samen Beter, De Nieuwe GGZ en Positieve Gezondheid centraal.
Wil je een expert worden op het gebied van 'De Nieuwe GGZ: Samen beter'? Bij deelname aan 4 of meer inspiratieclasses ontvang je van ons een certificaat 'Expert De Nieuwe GGZ: Samen beter'. Bovendien krijg je een flinke korting bij inschrijving voor 4 of meer inspiratieclasses.

Geaccrediteerd

Inspiratieclass 2: Wat is psychisch lijden en waarom werken behandelingen?

We hebben besloten om inspiratieclass 2: "Wat is psychisch lijden en waarom werken behandelingen?" te integreren met inspiratieclass 5: "Collega’s in de wijk: wijk-community" op 2 februari 2018. De inhoud van beide workshops versterken elkaar en geven je in een keer de handvatten en nieuwste inzichten om aan de slag te gaan.

Geaccrediteerd

Inspiratieclass 3: Hulpverlener in De Nieuwe GGZ

De serie bestaat uit 7 aparte innovatieve inspiratieclasses voor vernieuwende behandelaars en ervaringsdeskundigen. In elke inspiratieclass staat een thema uit Samen Beter, De Nieuwe GGZ en Positieve Gezondheid centraal.
Wil je een expert worden op het gebied van 'De Nieuwe GGZ: Samen beter'? Bij deelname aan 3 of meer inspiratieclasses ontvang je van ons een certificaat 'Expert De Nieuwe GGZ: Samen beter'. Bovendien krijg je een flinke korting bij inschrijving voor 4 of meer inspiratieclasses.

Geaccrediteerd
 • Sprekers: drs. Jan Berndsendrs. Wilma Boevinkprof. dr. Philippe DelespaulMartijn KoleMichael Miloir. Gijs Ockeloendhr. dr. Jim van Osdhr. Peter Pierikdrs. Remke van Staverendrs. Inge UmbgroveElly van WijkSonja Visserdhr. Jasper Wagteveld
 • Sprekers

  Prof. dr. Jim van Os

  Heb je vragen over deze opleiding of cursus?

  Bel of mail ons en vermeld daarbij de code: C17 zodat we je snel kunnen helpen.

  030 230 84 50infodesk@rinogroep.nl

  Ook interessant voor jou