RINO Groep stelt Sacha Lamers aan als nieuwe afdelingsmanager BIG-opleidingen

3 oktober 2022

Per 1 oktober 2022 is Sacha Lamers gestart als afdelingsmanager BIG-opleidingen bij de RINO Groep. Zij volgt Karin Hendriks op die deze functie ruim 15 jaar bekleedde en per 1 november de overstap maakt naar directeur/bestuurder van RINO Amsterdam.
 

Als afdelingsmanager BIG-opleidingen zal Sacha leidinggeven aan het BIG-team bestaande uit 34 opleidingsmedewerkers en -managers BIG. Ook neemt zij plaats in het managementteam dat de RINO Groep op strategisch niveau vertegenwoordigt.

Sacha is vanaf 2009 als opleidingsmanager werkzaam bij de RINO Groep en heeft vanuit die rol veel expertise en een groot netwerk opgebouwd. Naast opleidingsmanager is ze vanaf 2017 ook opleidingsdirecteur van de Topklas.

Sacha: ‘Ik vind het een eer om de BIG-afdeling te mogen leiden en in de voetsporen te treden van Karin Hendriks. De RINO Groep heeft mij en mijn collega’s de afgelopen jaren alle ruimte geboden en gestimuleerd om continu te blijven leren en ontwikkelen. Samen met hoofdopleiders, docenten, praktijkopleiders en andere stakeholders ben ik voornemens deze lijn voort te zetten. De maatschappelijke uitdagingen in de zorg en ontwikkelingen in onze opleidingscontext vragen een adaptieve aanpak en organisatie. Met groot vertrouwen in ons BIG-team en in onze vele samenwerkingspartners ga ik deze uitdagingen in mijn nieuwe rol als afdelingsmanager aan. Ons motto #opleidendoenwesamen.’