Gratis webinar Scott Sells op 14 september

Hoe kun je ouders en kind meer betrekken bij een traumabehandeling?

19 augustus 2021

Op 14 september om 19.30 - 20.30 uur organiseren de RINO Groep en het Family Trauma Institute met dr. Scott Sells een gratis webinar 'It takes a village to raise a child' over het actief betrekken van ouders en kind bij een traumabehandeling. Dit webinar is speciaal gericht op Nederlands publiek. Sells verzorgt in november ook de driedaagse Masterclass Treating the traumatized child bij de RINO Groep.

Zeker in deze tijd waarin face to face contact beperkt mogelijk is, kan het actief betrekken van ouders en kind bij een traumabehandeling iets zijn waar je tegenaan loopt. Als dit niet goed lukt, kan het een goede behandeling in de weg staan. Je leert in dit webinar hoe je het juiste systeem kan herkennen, hen actief kan betrekken en de weerstand kan verlagen. Scott bespreekt en demonstreert handige technieken en tools zoals de FST Diagnostic Village handout en het FST Extended Family Trauma Playbook. Ook leer je hoe je het voorbeeld kan toepassen in je eigen praktijk.
 
Scott Sells is de oprichter en ontwik­kelaar van een bewezen model, Know Parenting with Love and Limits® (PLL) en het Family Systems Trauma (FST) model. Deze worden gebruikt bij zowel jeugdrecht als kinderwelzijn in meer dan 14 staten in de VS en in Europa.
 

Masterclass Scott Sells

Op 9 november start zijn driedaagse masterclass Treating the traumatized child, waarin je een complete, gestructureerde gezinsbehandeling leert toe te passen. Wil je eerst iets meer weten over zijn benadering of Scott Sells live online ervaren, schrijf je dan in voor het webinar, speciaal voor Nederlands publiek. Het webinar is gratis en vindt online plaats op 14 september van 19.30 -20.30 uur. Deelname is gratis, registratie is verplicht. De inschrijving verloopt via onderstaande button. De RINO Groep en het Family Trauma Institute gebruiken naam / email voor de communicatie rondom het webinar. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en een link voor het webinar.

Dr. Scott Sells