Week van de Lentekriebels

Wil jij je als professional verder ontwikkelen op dit vlak?

19 maart 2018

Het is de week de ‘Week van de Lentekriebels’ (19 t/m 23 maart). Het basisonderwijs besteedt dan speciale aandacht aan seksualiteit en weerbaarheid. Door al op jonge leeftijd te starten met seksuele en relationele vorming raken leerlingen vertrouwd met dit thema. Wil jij je als professional verder ontwikkelen op dit vlak? Profiteer dan nu van korting op je inschrijving voor het congres Kinderen, jongeren en seks op maandag 11 juni 2018.

Schrijf je nu in met korting voor het congres Kinderen, jongeren en seks.

Paulien van Haastrecht, dagvoorzitter van het congres, nodigt je uit

Seksualiteit en seksuele ontwikkeling is een onlosmakelijk onderdeel van het leven. Als we kinderen en jongeren begeleiden en behandelen krijgen we hiermee te maken.

Paulien van Haastrecht

Hoe praat je met kinderen en jongeren over seksualiteit? En hoever ga je dan? Wie ben jij als professional, wat is jouw rol, en wat is die van de ouders of verzorgers? Hoe kun je op jouw beurt ook ouders hierbij ondersteunen? Dit zijn vragen die we veel horen uit de praktijk. En daar is heel wat over te zeggen en uit te wisselen! Dat gaan we dan ook doen op deze dag met sprekers en workshopleiders, die expert zijn op dit thema. Met kennis, tips, tools en concrete interventievoorbeelden geven zij input om het gesprek over seksualiteit makkelijker op te pakken. Wat mij betreft gaan we er een leuke en interessante dag van maken. Kom je ook?

Lentekriebel-korting: ontvang €45,- korting, je betaalt geen €295,- maar €250,-. 
Vul op het inschrijfformulier de kortingscode LENTEKRIEBEL in. Deze code geldt van 15 tot en met 23 maart 2018. De korting is niet geldig op reeds gedane boekingen en/of in combinatie met andere kortingen. De korting geldt voor een beperkt aantal plaatsen.

Wil je meer weten over het congres Kinderen, jongeren en seks?