Vacature docent/supervisor VGCt Bij- en nascholing

Sluit je aan bij ons docententeam

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar docenten voor de CGT basiscursus (blended of geheel online) en de opleiding cognitief gedragstherapeutisch werker (klassikaal). Je bent geregistreerd als supervisor bij de VGCt en beschikt over state-of-the-art kennis op het gebied van de cognitieve gedragstherapie. Je vindt het leuk en om deze kennis te delen in onze cursussen en opleidingen.

Lesgeven: klassikaal, blended of geheel online

De CGT basiscursus bieden we zowel in blended vorm, een combinatie van klassikale-, online bijeenkomsten, zelfstudie en samenwerkingsopdrachten, als volledig online aan. In het open aanbod en ook in company. Zo vinden ook zorgprofessionals met een grote(re) reisafstand en professionals die graag volledig online leren bij ons een passend aanbod. De opleiding cognitief gedragstherapeutisch werker bieden we geheel klassikaal aan. Al ons onderwijs is gericht op competentieontwikkeling. Daarnaast stimuleren de werkvormen activerend, zelfsturend en samenwerkend leren. Als geef je vorm aan een gevarieerd onderwijsaanbod, dat aansluit op de eigen werkpraktijk en ervaring van deelnemers. Het is belangrijk dat je, net als wij, gelooft in blended en online lesgeven. Je geeft hier met enthousiasme en plezier vorm aan of hebt hier voldoende affiniteit mee om door ons hierin opgeleid te worden.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Raak thuis als docent in deze cursus via een solide inwerkprogramma, op inhoud en vorm van de cursus.
  • Begeleid, beoordeel en toets deelnemers zelfstandig aan de hand van een evidence-based draaiboek.
  • Werk in je cursus samen met gastdocenten en acteurs.
  • Maak deel uit van een toegewijd docententeam binnen een dynamische werkomgeving in het hart van Utrecht.
  • Werk met onze geavanceerde online leeromgeving; krijg toegang tot verzamelde video’s, artikelen en presentaties van collega-docenten en maak gemakkelijk online contact met cursisten en/of collega-docenten via het Zoom-account van de RINO Groep.
  • Blijf jezelf als docent ontwikkelen en volg daarom kosteloos diverse didactische docententrainingen.

Over ons

De RINO Groep is een maatschappelijk betrokken organisatie. Al meer dan 25 jaar organiseren we opleidingen, trainingen en congressen voor professionals die werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze docenten en ons uitgebreide netwerk van kennis- en praktijkpartners. Zo houden wij onze opleidingen voortdurend van hoge kwaliteit én geworteld in de praktijk. We werken vanuit ons goed bereikbare zalencentrum in het centrum van Utrecht en bieden onze docenten alle faciliteiten die zij nodig hebben om een goedverzorgde les te geven.

Geïnteresseerd?

Mail jouw motivatie en cv naar docentencontact@rinogroep.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met manager opleidingen Annemiek Zwartkruis a.zwartkruis@rinogroep.nl