SRH-Docenten tweedaagse 22 en 23 mei 2025  (Z25D1)

Gratis

Inschrijven

Mogelijk t/m 17 april 2025,
tenzij eerder vol

Inclusief lunch
Docenten uit de praktijk
Gemiddelde beoordeling 8,5
CEDEO- / CRKBO-erkend
Mail mij bij nieuwe datumVoeg toe aan wensenlijst
Hoe hou je als gecertificeerd SRH Docent je kennis en vaardigheden op peil? Kom naar het SRH Docenten Tweedaagse! Je doet nieuwe inspiratie op en kennis van relevante ontwikkelingen, in coaching en didactische vaardigheden en wisselt ervaringen uit met collega's. Je deelname levert je bovendien vijf punten op voor het behoud van je registratie.
 
 • Inhoud

  Om de kwaliteit te kunnen borgen dienen SRH Docenten hun kennis en vaardigheden op peil te houden. Als SRH Docent doe je dat in de eerste plaats door in de praktijk van jouw instelling als docent werkzaam te zijn. Dit valt binnen het kwaliteitsbeleid van de instelling. Daarnaast biedt de RINO Groep je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en verbeteringen. Dit is gekoppeld aan het SRH Registratiesysteem. Om gecertificeerd te blijven als SRH Docent dien je jaarlijks zes registratiepunten te behalen. Deelname aan deze SRH Docenten Tweedaagse levert vijf punten op.

  De inhoud wordt bepaald op basis van actuele thema's. Aan de orde komen de laatste ontwikkelingen rondom de methodiek, de implementatie, de toepassingen van het SRH en het gebruik hiervan tijdens jouw trainingsbijeenkomsten/cursusdagen.

  Wat leer je?

  • Je leert over relevante ontwikkelingen.
  • Je doet inzicht op over coaching en didactische vaardigheden.

  Onderdeel van:
 • Datums

  Datums

  Donderdag 22 en vrijdag 23 mei 2025

  Locatie

  locatie volgt
 • Accreditatie
 • Doelgroep
 • Docenten
  Jacquelin Zents

  Jacquelin Zents

  Jacquelin Zents is Hoofdopleider SRH en Strengths. Zij adviseert en helpt organisaties met het implementeren en borgen van SRH. Zij traint professionals en teams in de geeste­lijke gezond­heids­zorg, VGZ en maat­schappe­lijke opvang en zij leidt coaches en docenten op. Ze is eindverantwoordelijke voor de kwaliteit van onze SRH cursussen en opleidingen.Lees meer
 • Reviews