SRH Webinar - 6 maart 2025  (Z25C6)

Gratis

Inschrijven

Mogelijk t/m 30 januari 2025,
tenzij eerder vol

Inclusief lunch
Docenten uit de praktijk
Gemiddelde beoordeling 8,5
CEDEO- / CRKBO-erkend
Mail mij bij nieuwe datumVoeg toe aan wensenlijst
Hoe hou je als geregistreerde SRH coach je kennis en vaardigheden op peil? Neem deel aan dit SRH Webinar. Je deelname aan het SRH Webinar in combinatie met een van de Follow-up bijeenkomsten levert je bovendien drie punten op voor het behoud van je registratie.
 
 • Inhoud

  Om de kwaliteit te kunnen borgen dienen SRH coaches hun kennis en vaardigheden op peil te houden. Als SRH coach doe je dat in de eerste plaats door in de praktijk binnen jouw instelling als coach werkzaam te zijn. Dit valt binnen het kwaliteitsbeleid van de instelling. Daarnaast biedt de RINO Groep je mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en verbeteringen. Dit is gekoppeld aan een landelijk SRH registratiesysteem. Om gecertificeerd te blijven dienen SRH coaches jaarlijks drie punten te behalen en SRH docenten zes punten.
   
  Het wordt een Webinar vol met inspiratie en informatie! Meer informatie volgt in najaar 2024.
   

 • Datum

  Datum

  Donderdag 6 maart 2025 (online)

  Locatie

  Online via Zoom
 • Accreditatie
 • Doelgroep
 • Docenten
  Femke Kemink

  Femke Kemink

  Femke Kemink (1977) werkt als docent en trainer. Ze heeft een brede achtergrond bij non-profit organisaties als manager, trainer, stafmedewerker en projectmanager. 
  Femke is mede-eigenaar van 'April trainingen', een trainingsbureau dat zich richt op het versterken van organisaties binnen het sociaal domein.
  Femke geeft trainingen in Steunend Relationeel Handelen (SRH), Veerkracht, Teamtraining met DISC, Motiverende Gespreksvoering en Geweldloos Verzet. Ze is moeder van vier kinderen en woont op een boerderij.

  Lees meer
  Jacquelin Zents

  Jacquelin Zents

  Jacquelin Zents is Hoofdopleider SRH en Strengths. Zij adviseert en helpt organisaties met het implementeren en borgen van SRH. Zij traint professionals en teams in de geeste­lijke gezond­heids­zorg, VGZ en maat­schappe­lijke opvang en zij leidt coaches en docenten op. Ze is eindverantwoordelijke voor de kwaliteit van onze SRH cursussen en opleidingen.Lees meer
 • Reviews

Waarin wil jij jezelf verder ontwikkelen?

Toon meerToon minder