SRH Docentendagen  (SRHD)

Hoe hou je als gecertificeerd SRH-docent je kennis en vaardigheden op peil? Kom naar de SRH-docentendagen! Je doet nieuwe inspiratie op en kennis van relevante ontwikkelingen, je verdiept je coachingsvaardigheden en wisselt ervaringen uit met collega's. Je deelname levert je bovendien zes punten op voor het behoud van je registratie.
 

Om de kwaliteit te kunnen borgen dienen SRH-docenten hun kennis en vaardigheden op peil te houden. Als SRH-docent doe je dat in de eerste plaats door in de praktijk van jouw instelling als docent werkzaam te zijn. Dit valt binnen het kwaliteitsbeleid van de instelling. Daarnaast biedt de RINO Groep je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en verbeteringen. Dit is gekoppeld aan een landelijk SRH-registratiesysteem. Om gecertificeerd te blijven als SRH-docent dien je jaarlijks zes registratiepunten te behalen. Deelname aan dit weekend levert vijf punten op.


Wat leer je?

Tijdens deze dagen doe je nieuwe inspiratie en kennis van relevante ontwikkelingen op. Je verdiept je coachingsvaardigheden en wisselt ervaringen uit met collega's. Je deelname levert je bovendien vijf punten op voor het behoud van je registratie.

Inhoud

De inhoud wordt bepaald op basis van actuele thema's. Aan de orde komen de laatste ontwikkelingen rondom de methodiek, de implementatie, de toepassingen van het SRH en het gebruik hiervan tijdens jouw trainingsbijeenkomsten/cursusdagen.

Certificaat

SRH-Docentendag 21 april 2022 - Utrecht

Hoe hou je als gecertificeerd SRH-docent je kennis en vaardigheden op peil? Kom naar het SRH-docentenweekend! Je doet nieuwe inspiratie op en kennis van relevante ontwikkelingen, je verdiept je coachingsvaardigheden en wisselt ervaringen uit met collega's. Je deelname levert je bovendien zes punten op voor het behoud van je registratie.

Er zijn (nog) geen accreditaties.

Incompany en groepskorting

De meeste cursussen van de RINO Groep kunnen ook incompany in jouw organisatie worden gegeven. Ook kun je zelf een deelnemersgroep samenstellen en profiteren van groepskorting met ons Samen SLIM concept. Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je gezamenlijk met je hele team (onderdelen van) deze opleiding volgen? Dat kan! Deze opleiding kan op verzoek incompany in jouw organisatie gegeven worden.

 • Hoofdopleider: Jacquelin Zents
 • Docent

  Enthousiast geworden?

  `

  Heb je vragen over deze opleiding of cursus?

  Bel of mail ons en vermeld daarbij de code: SRHD zodat we je snel kunnen helpen.

  030 230 84 50infodesk@rinogroep.nl

  Wil je je verder oriënteren?

  Ook interessant voor jou