Inschrijven is niet meer mogelijk.

Werkconferentie ontwikkeling rehabilitatiegerichte zorg  (IC052)

De ontwikkeling van rehabilitatiegerichte zorg in een organisatie begint bij een weloverwogen en breed gedragen plan. In deze werkconferentie stel je met alle aanwezigen vanuit een missie een concreet plan op voor een team, divisie, voorziening of regio. Zo ontwikkel je samen een compleet zorgpakket voor kortdurende, langdurige en complexe zorg.
 

Feiten

  • Omvang: De werkconferentie bestaat uit 3 dagdelen en wordt incompany uitgevoerd.
  • Kosten: Op aanvraag
  • Cursuscode: IC052

Voor wie

  • Leidinggevende/staf/management
Leidinggevende/staf/management

Accreditaties

Eventuele accreditaties worden in overleg aangevraagd.

Deelnemers ontvangen een certificaat indien zij minimaal 90% aanwezig zijn geweest en de cursus met goed gevolg hebt afgerond.

Wat leer je?

Het ondersteunen van de organisatie (op cluster-, divisie- of instellingsniveau) bij het ontwikkelen van rehabilitatiegerichte zorg.

Inhoud

De werkconferentie start met het bepalen van een missie conform uitgangspunten van de rehabilitatiebenadering. Vervolgens wordt deze benadering geconcretiseerd volgens het zgn. domeinmodel. In dit model worden behoeften van cliënten gekoppeld aan specifieke functies en interventies. Aan de hand van dit model kan een (regionaal) programma ontworpen worden, een compleet zorgpakket voor kortdurende, langdurige en complexe zorg. Ook de inbreng van allerlei disciplines (behandelend, verplegend, revaliderend, begeleidend en ondersteunend personeel) kan via het model gepositioneerd worden. De conferentie eindigt met een werk- of ontwikkelingsplan voor team, divisie/cluster, voorziening, of regio. Het plan kan een goede basis vormen voor de ontwikkeling van een optimaal zorgaanbod.

Certificaat

Deelnemers ontvangen een certificaat indien zij minimaal 90% aanwezig zijn geweest en de cursus met goed gevolg hebt afgerond.

Accreditatie & Erkenning

Eventuele accreditaties worden in overleg aangevraagd.

Enthousiast geworden?
Vraag een offerte aan!

Heb je vragen over deze opleiding of cursus?

Bel of mail ons en vermeld daarbij de code: IC052 zodat we je snel kunnen helpen.

030 230 84 50infodesk@rinogroep.nl

Ook interessant voor jou