Win de Tech & Innovatie Award 2024 voor het beste ggz-vernieuwende idee

Uitsluitend voor deelnemers van RINO Amsterdam, RINO Zuid en RINO Groep

5 juli 2024

Op donderdag 21 november 2024 loven de drie RINO’s tijdens het ‘Congres Tech & Innovaties GGZ’ een award uit aan de deelnemer met het beste innovatieve idee om de geestelijke gezondheidszorg beter, mooier of toekomstgerichter te maken. Doe mee en maak kans op de fantastische prijs t.w.v. €500.
 

Er gebeurt veel op het gebied van nieuwe technologie en innovaties die de zorg voor mensen met psychische problemen kunnen verbeteren. Wij vinden het van belang dat studenten van de drie RINO’s een aanmoediging krijgen om geleerde lessen over technologie & innovaties om te zetten in de dagelijkse praktijk. Daarom krijgt innovatie in de ggz ook binnen de opleidingen aandacht. Deelnemers worden gestimuleerd om zelf aan de slag te gaan met bijvoorbeeld vernieuwende technologie en methodieken. Elke innovatie begint met een idee en studenten worden dan ook gestimuleerd om hun ideeën te delen. Alleen dan komen we verder, met elkaar.
Het Congres ‘Tech & Innovaties GGZ’ wordt georganiseerd op donderdag 21 november 2024 in de Apparaten Fabriek in Eindhoven en is een initiatief van RINO Amsterdam, RINO Zuid, RINO Groep en Frits&Gijs. Centraal staat de vraag hoe we de uitdagingen in de ggz kunnen overwinnen zonder het gezonde verstand en de menselijke maat uit het oog te verliezen. Klik hier voor meer informatie over dit congres.

Meedoen?

De ingezonden ideeën worden beoordeeld door de onderstaande juryleden. Uit de aanmeldingen worden drie kandidaten genomineerd die gratis toegang krijgen tot het congres. De winnaar mag €500 in ontvangst nemen en krijgt ter plekke het podium om zijn/haar idee te pitchen aan een uiterst relevant netwerk binnen onze regio’s en daarbuiten. Met deze exposure open je wellicht deuren die anders gesloten zouden blijven.
 
Heb jij een fantastisch goed idee? Reeds uitgevoerd of (nog) niet? Laat het ons weten en vraag vrijblijvend een inschrijfformulier op via info@fritsengijs.nl en vermeld: Deelname aan Award Tech & Innovaties GGZ 2024. Inschrijven in duo’s samen met een medestudent is uiteraard ook mogelijk. De deadline voor het indienen van ideeën is 15 oktober. De drie genomineerden ontvangen uiterlijk 1 november bericht. Op het congres wordt de winnaar bekend gemaakt en het podium gegeven om zijn/haar fantastisch vernieuwende idee te pitchen.

Niet meedoen, wel naar het congres? Korting voor BIG-deelnemers

Ook zonder vernieuwend idee ben je van harte welkom op 21 november. Voor BIG-deelnemers hebben we zelfs een heel leuke aanbieding! Volg je momenteel een BIG-opleiding bij één van de drie RINO’s, dan ontvang je 20% korting en betaal je in plaats van €334 slechts €267 voor dit congres. Vermeld op de inschrijfpagina bij ‘eventuele opmerkingen’ aan welke RINO je verbonden bent om van de korting te profiteren.
 
We zien je graag op 21 november in Eindhoven,
 
Barbara Montagne, klinisch psycholoog, RINO Groep
Floortje Scheepers, psychiater en hoogleraar, UMC
Martijn Lamberts, manager, RINO Amsterdam
Nathan Bachrach, klinisch psycholoog, RINO Zuid
Frits Bovenberg, adviseur, Frits & Gijs