Aankondiging samenwerking Moovd, Forta Opleidingen en de RINO Groep

Cursus behandelen middels digitale EMDR app vanaf juni

11 maart 2024

Vanaf juni 2024 bundelen Moovd, de RINO Groep en Forta Opleidingen hun krachten binnen het WeMind EMDR-programma. Deze samenwerking gaat elkaars expertise versterken en complementeren, met een gedeelde focus op hoogwaardige zorgverlening en het bieden van perspectief aan cliënten.

De RINO Groep en Forta Opleidingen, met hun uitgebreide netwerk in bij- en nascholing voor psychologieprofessionals, zullen gezamenlijk de cursus ‘Behandelen met EMDR app’ organiseren. De eerste training begint op 7 juni.

Binnen deze cursus wordt de WeMind EMDR-app van Moovd gebruikt en onderwezen. Gebruikers van deze EMDR-app melden een verkorting van het behandeltraject met 20%, terwijl therapeuten en patiënten positief zijn over de efficiëntie en effectiviteit van de app.

Door deze samenwerking streven we naar een succesvolle uitvoering van het programma, waarbij de voordelen van het geven van EMDR middels een applicatie worden benadrukt, zoals een effectievere behandeling en verbeterde mogelijkheden voor therapeuten om cliënten te ondersteunen.

We kijken uit naar de vruchtbare samenwerking en de impact die we samen kunnen hebben op de geestelijke gezondheidszorg. Wij houden jullie op de hoogte voor meer updates en informatie over deze ontwikkeling!