Doe mee met RINO Groep Posterprijs tijdens 16e Jaarcongres KP en KNP

18 januari 2024

Jaarcongres

Op 18 en 19 april 2024 vindt het 16e jaarcongres voor klinisch psychologen & klinisch neuropsychologen plaats met het thema 'Op het scherpst van de snede'.

Dit meerdaags congres biedt de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen in alle facetten van het vak tot je te nemen: psychotherapie, behandeling, psychodiagnostiek, wetenschap, innovatie, management, beleid en opleiden, op alle werkgebieden in het veld. Je kunt kiezen uit een ruim en gevarieerd aanbod van lezingen, workshops en symposia. 

Meer over het congres: vind je hier.

RINO Groep posterprijs indienen?

Ook dit jaar wordt de RINO Groep Posterprijs overhandigd t.w.v. € 1.000 aan een van de tien collega's met een poster waarop een lopend of afgerond onderzoek staat, het liefst met (voorlopige) onderzoeksresultaten erin verwerkt. Meedoen? Je kunt je poster indienen tot 31 maart.

De posterjury bestaat dit jaar uit Anneloes Van Den Broek, PhD, MHA (voorzitter), professor Dorine Slaats-Willemse en Elvira Rentinck (winnares 2023). Uitreiking vindt plaats op vrijdag 19 april tijdens het jaarcongres in Egmond aan Zee.