Hedda van ’t Land vertrekt naar Mentaal Beter

3 januari 2023

Hedda van ’t Land vertrekt per 1 april 2023 als bestuurder van de RINO Groep. Zij gaat aan de slag bij Mentaal Beter. Daar wordt zij Directeur Behandelzaken Kind & Jeugd.
 
De afgelopen jaren gaf Hedda onder meer leiding aan de verdere professionalisering, de digitale transformatie en een stevigere positionering van de RINO Groep in het veld.
 
Hedda van ’t Land: ‘Ik kijk met voldoening terug op alle dingen die ik geleerd en meegemaakt heb bij de RINO Groep, ook in moeilijke en uitdagende tijden. Het belangrijkst voor mij is geweest om samen te bouwen aan een stevige organisatie die moderne en actuele opleidingen en cursussen aanbiedt op hoog niveau. Nu is het tijd voor iets anders. Met mijn overstap naar Mentaal Beter trek ik de rode draad in mijn loopbaan verder door. Ik ga zelf in de praktijk aan de slag. Ik zie ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de inhoudelijke en de beleidsmatige kant van de zorg voor kinderen en jeugdigen met psychische problemen.’
 
Victor Vladar Rivero, voorzitter van de Raad van Commissarissen: 'Namens de voltallige RvC bedank ik Hedda voor haar enorm positieve inbreng voor het onderwijs en via het onderwijs voor de patiëntenzorg.'
 
De RvC zal de werving voor een opvolger zo snel mogelijk in gang zetten. Tot die tijd vervult Rianne van den Berg de rol van interim-bestuurder van de RINO Groep.