Informatie over het STAP-budget

3 maart 2022

Werkenden en werkzoekenden kunnen sinds kort gebruikmaken van een nieuwe subsidieregeling waarmee je maximaal € 1.000 korting kunt krijgen voor een opleiding of cursus: het STAP-budget. Deze korting kun je straks ook inzetten bij de RINO Groep. Het gaat om een nog te bepalen selectie van opleidingen en cursussen waarvan de inschrijfprijs maximaal € 1.000 bedraagt.
 
Het aanmeldproces voor het STAP-budget loopt via het UWV en verloopt dus anders dan onze reguliere aanmeldingen. Op dit moment voeren wij de benodigde aanpassingen in ons (inschrijf)proces door. Dit zal afgerond zijn na de budgetronde van 1 juli.

Hou er bij inschrijving rekening mee dat de algemene voorwaarden ook gelden als je het STAP-budget niet krijgt toegekend.
 
Wil jij geïnformeerd worden zodra het STAP-budget voor ons opleidingsaanbod gebruikt kan worden en de details bekend zijn? Stuur dan een mail naar infodesk@rinogroep.nl. Dan informeren wij je zodra we meer weten.
 
Wil je weten of jij in aanmerking komt voor het budget, aan welke voorwaarden de scholing moet voldoen en hoe je het STAP-budget straks kunt aanvragen? Kijk dan op https://www.stapuwv.nl/
 
Let op: het STAP-budget is beperkt en op is op.
 

Ook interessant voor jou