RINO Groep opent nieuwe leslocatie La Vie met eigen look & feel

9 juni 2021

De afgelopen jaren heeft de RINO Groep extra zalen gehuurd bij zalencentrum La Vie voor ons klassikaal onderwijs.  Vanaf 10 juni heeft de RINO Groep in hetzelfde gebouw op de derde etage een eigen ruimte in gebruik genomen. De zalen die we daar hebben gecreëerd, hebben de look en feel van de RINO Groep gekregen, zodat je je er meteen thuis voelt. Ook hebben we meer kleine ruimtes waar deelnemers kunnen werken in subgroepen of samen kunnen oefenen.

De zes zalen en diverse extra ruimtes en faciliteiten worden alleen gebruikt door de deelnemers, docenten en medewerkers van de RINO Groep. Op de etage werken ook enkele medewerkers van de RINO Groep, handig voor als je iets wil vragen of ergens hulp bij nodig hebt. Bovendien is het ook nog eens kostenefficiënter.

Flexibele ruimtes

We hebben gekozen voor veel flexibiliteit in de indeling, waardoor we de zaalgrootte makkelijk kunnen aanpassen vanwege corona of bijzondere evenementen. Zo kunnen we voor bijvoorbeeld een masterclass een grote ruimte creëren waarin zo'n 80 personen kunnen plaatsnemen. Uiteraard hebben we veel aandacht besteed aan de akoestiek en goede audiovisuele middelen.
 
Het adres van de nieuwe locatie is St. Jacobsstraat 21 (3e etage) in Utrecht, op slechts enkele minuten lopen van het Centraal Station.
 
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze nieuwe locatie!

Een indruk van de nieuwe zalen in La Vie