Gratis Web-TV (12 jan): Hoe blijf ik trouw aan mezelf?

18 december 2020

Wat houdt jou bezig in de opleiding en tijdens jouw werk? Hoe blijf jij in alles wat op jouw pad komt, trouw aan jezelf? Op 12 januari 2021 gaan wij tijdens een gratis web-tv in op deze vraagstukken. Ben jij erbij?
 

Web-TV

Voor wie, door wie?
De live web-tv uitzending is bedoeld voor gz-psychologen en zij die in opleiding daartoe zijn. Centraal staat integriteit en ethiek, arbeidsvoorwaarden, rechten/plichten en het tuchtrecht. Het interactieve gesprek wordt geleid door Willemijn Scholten (hoofdredacteur van vakblad GZ-psychologie en Psychotherapeut). Najla Edriouch (GZ-psycholoog en online content creator) en Lammert Kamphuis (filosoof, bestsellerauteur en spreker), nemen deel aan het gesprek en gaan jou inspireren en aanzetten tot nadenken, op een andere manier dan jij vanuit de gezondheidszorg gewend bent.

Programma
De uitzending start om 16.00 uur en duurt tot 17.00 uur. We presenteren een integriteitskwestie uit de praktijk waarin het een uitdaging kan zijn om ‘trouw aan jezelf’ te zijn. Vanuit verschillende invalshoeken en op een filosofische zienswijze kijken we naar deze case. Hoe zoek je je eigen vrijheid binnen de mogelijkheden die jou als professional worden geboden, door de praktijkopleidingsinstelling (of werkgever) waarmee je een afhankelijkheidsrelatie hebt? Kortom, de uitzending draait om je zelfbewustzijn als moreel kompas!

Ben jij aanwezig tijdens de (gratis) Web-TV: Hoe blijf ik trouw aan mezelf?