Meest gewaardeerde nieuwsberichten van oktober

Dit zijn de berichten die je volgens onze volgers op social media niet mag missen!

30 oktober 2020
Film

Systeemtherapie als verzekerde zorg voor 18+

Systeemtherapie is nu opgenomen in het advies van Zorgverzekeraars Nederland (ZN) voor de ggz waarin wordt aangegeven onder welke voorwaarden systeemtherapie in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering. Dankzij de samenwerking met ZN is het rapport ‘Wetenschappelijke evidentie systeemtherapie’ de basis geworden voor dit advies. Lees hier meer over deze doorbraak. Bekijk ons aanbod rondom systeemtherapie.


Louis Theroux 

Louis Theroux maakt al 25 jaar documentaires over subculturen, mensen aan de rand van de samenleving, en mensen die kampen met psychische problemen. Door de lockdown had Louis eindelijk de tijd om een lang gekoesterde wens te vervullen: teruggaan naar de mensen uit zijn programma’s die hem het meest zijn bijgebleven, om te zien hoe het nu met hen gaat. Bekijk deze serie op vpro.nl
 


'Buiten is het feest'

De film ‘Buiten is het feest’ van Arthur Japin is deze maand in première gegaan. In deze film wordt huiselijk geweld en seksueel misbruik aan de orde gesteld. Japin liet zich voor dit verhaal inspireren door het leven van Karin Bloemen. Lees meer en bekijk de trailer via nationalezorggids.

 

Volg jij ons al op social media?

Ga naar onze LinkedIn-pagina

Ga naar onze Facebookpagina

Ga naar onze Twitterpagina

Ga naar onze Instagrampagina