RINO Groep stelt Renée de Haan aan als nieuwe afdelingsmanager Bij- en nascholing

15 oktober 2020

Per 1 december 2020 start Renée de Haan als afdelingsmanager Bij- en nascholing bij de RINO Groep. Zij volgt hiermee Edith Frederiks op die deze functie ruim 13 jaar bekleedde en dit voorjaar de overstap maakte naar Expertisecentrum William Schrikker. Tot haar aanstelling wordt de functie waargenomen door Marlies de Groot.

Renée de Haan
Renée de Haan

Als afdelingsmanager Bij- en nascholing zal Renée leidinggeven aan alle opleidingsmedewerkers en -managers van de betreffende afdeling en de Infodesk. Ook zal zij plaatsnemen in het managementteam van de RINO Groep.
 
Renée is geen vreemde voor de medewerkers en relaties van de RINO Groep. Op dit moment werkt zij binnen de organisatie als opleidingsmanager van de opleiding tot psychotherapeut. Daarnaast heeft zij jarenlange ervaring opgedaan in diverse andere functies binnen de organisatie en dus kent zij de RINO Groep als geen ander.
 
Hedda van ’t Land, bestuurder RINO Groep: ‘Renée is geknipt voor deze functie. Als geen ander is zij in staat om in haar nieuwe functie dwarsverbanden te leggen tussen actuele ontwikkelingen in het veld en de behoeften van professionals aan opleiding en ontwikkeling. Wij denken dat we in Renée een goede opvolger hebben gevonden en hebben er alle vertrouwen in dat zij een belangrijke bijdrage zal leveren aan de afdeling BNS, ons managementteam en ons brede netwerk van professionals en docenten.’
 
Renée: ‘Ik heb ontzettend veel zin om de afdeling BNS verder te helpen ontwikkelen. Het mooie aan deze afdeling is dat het aanbod continu meebeweegt met veranderingen in de ggz, zowel inhoudelijk als didactisch. Samen met het team van opleidingsmanagers, -medewerkers en docenten wil ik zoeken naar de juiste verbinding tussen innovatie en de wensen en behoeften van het werkveld, zodat we als afdeling koersvast de toekomst tegemoet gaan in een - meer dan ooit - sterk veranderende wereld.’

Ook interessant voor jou