Corona update: onderwijs tot eind januari

4 januari 2022

De RINO Groep volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet en updatet dit bericht indien nodig.

Update 4 januari

Gisteren bleek uit de berichtgeving van het demissionair kabinet dat er voorlopig geen veranderingen zijn voor het hoger onderwijs. Om continuïteit en duidelijkheid te bieden, gaan we ervan uit dat de lessen tot eind januari online worden geven.
 
Op 14 januari staat een nieuwe persconferentie gepland. Na alle ervaringen van het afgelopen jaar zijn we voorbereid op diverse scenario's. We stellen ons flexibel op en informeren alle betrokkenen indien nodig via mail en/of RINO Portal.

Wat betekent dit voor BIG-deelnemers en -docenten?

  • Lessen worden online gegeven via Zoom. De lessen gaan door op de gebruikelijke data en tijdstippen. In RINO Portal vind je de laatste berichtgeving over jouw lessen.
  • Alle geplande gesprekken (IOP/evaluatie/eindgesprekken) vinden plaats via Zoom. Nadere informatie vind je in je agenda op RINO Portal.

  • Andere bijeenkomsten worden online georganiseerd of uitgesteld. Je ontvangt hierover bericht van de opleidingsmedewerker.

Wat betekent dit voor deelnemers van bij- en nascholing?

De online lessen gaan door zoals gepland. Lessen die om didactische redenen niet online kunnen worden gegeven, worden verplaatst. Je ontvangt bericht hierover van de opleidingsmedewerker.
 
Hopelijk zien we elkaar snel weer bij de RINO Groep!

Heb je nog vragen over online of klassikaal onderwijs bij de RINO Groep?

Blijf op de hoogte via onze website en RINO Portal

Houd onze website en RINO Portal in de gaten voor alle belangrijke wijzigingen als gevolg van het coronavirus en ons aanbod. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met de betreffende opleidingsmedewerker of met de infodesk via infodesk@rinogroep.nl

Meer weten?

De meest actuele informatie over het coronavirus lees je op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het RIVM monitort de situatie in Nederland en heeft een vragen- en antwoordenpagina ingericht over het coronavirus. De RINO Groep volgt de adviezen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet en houdt deze nauwlettend in de gaten. De Rijksoverheid heeft een informatienummer geopend voor vragen over het coronavirus: 0800 1351.

Bekijk ons coronaprotocol.

Ben je benieuwd hoe verschillende betrokkenen de digitale transformatie bij de RINO Groep ervaren?

Ook interessant voor jou