Corona update

6 oktober 2022

We zijn verheugd dat we deelnemers en docenten weer op locatie mogen ontvangen. De levendigheid heeft iedereen weer nieuwe energie gegeven. In de media is te lezen dat het aantal coronabesmettingen momenteel toeneemt. Een aanscherping van de maatregelen wordt als een mogelijk scenario gepresenteerd. We hopen natuurlijk dat het onderwijs buiten beschouwing wordt gehouden van eventuele nieuwe maatregelen. Mocht het wel nodig zijn, zijn we voorbereid op een gedeeltelijke of volledige omschakeling naar online lessen. We volgen de ontwikkelingen rond het coronavirus en de maatregelen voor het hoger onderwijs op de voet en updaten ons beleid indien nodig.


Om jullie gezondheid en veiligheid voorop te stellen, vragen we jullie om de basisregels zoveel mogelijk te blijven respecteren:

  • Houd waar mogelijk afstand in de wandelgangen.
  • Maak gebruik van de desinfectiemiddelen bij de ingang van ons pand.
  • Was geregeld je handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.
  • Wanneer je corona-gerelateerde klachten hebt, blijf dan thuis. Bekijk bij twijfel de richtlijnen van de overheid
  • Zelftesten in het onderwijs is op vrijwillige basis. Geadviseerd wordt om op eigen initiatief een test af te nemen alvorens je op locatie lessen volgt.


Houd onze website en RINO Portal in de gaten voor alle belangrijke wijzigingen als gevolg van het coronavirus en ons aanbod. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met de betreffende opleidingsmedewerker of met de infodesk via infodesk@rinogroep.nl.

De meest actuele informatie over het coronavirus lees je op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het RIVM monitort de situatie in Nederland en heeft een vragen- en antwoordenpagina ingericht over het coronavirus. De RINO Groep volgt de adviezen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet en houdt deze nauwlettend in de gaten. De Rijksoverheid heeft een informatienummer geopend voor vragen over het coronavirus: 0800 1351.

Ook interessant voor jou