Meest gewaardeerde nieuwsberichten van augustus

Dit zijn de berichten die je volgens onze volgers op social media niet mag missen!

29 augustus 2019
Honkbal

In een psychose doodde hij zijn broer, nu honkbalt Jason Halman weer 

‘De psychiatrie juicht het toe als mensen die een psychische stoornis hebben gehad de kans krijgen hun leven weer op te pakken. Wie een psychose heeft gehad, is gebaat bij mededogen, geen argusogen’, schrijft NRC. Lees het artikel over honkbalspeler Jason Halman (30), die na een trieste gebeurtenis tijdens een psychose zijn leven weer oppakt.


Anne uit Nijmegen maakt een documentaire over haar angststoornis: 'De echtheid van de beelden raakte me'

Anne Blaauw uit Nijmegen heeft een angststoornis. In de documentaire ‘(on)zichtbaar’ laat Anne zien hoe ze met haar angsten worstelt en uiteindelijk zonder hulpverleners haar lot bepaalt. De documentaire was 6 augustus te zien om 20.30 uur op NPO2 Extra en daarna op NPO Start. Lees meer in de Gelderlander.


Feestelijk moment: 25.000 volgers op LinkedIn

Wij zijn trots dat we als opleidingsinstituut deel uitmaken van een inspirerend netwerk, waarbinnen we met elkaar kennisdelen om de zorg voor mensen met een psychische kwetsbaarheid te verbeteren. Vrijdag 9 augustus hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt: 25.000 volgers op LinkedIn. Om jullie te bedanken voor jullie betrokkenheid, gaven we twee keer twee interessante boeken weg onder onze volgers:

1.    ‘Trauma en Persoonlijkheidsproblematiek’ van onze hoofddocent Martijn Stöfsel en hoofdopleider Trudy Mooren
2.    ‘Handboek persoonlijkheidsstoornissen bij ouderen’ van dr. S.P.J. van Alphen, dr. R.C. Oude Voshaar, dr. F. Bouckaert en onze docent dr. A.C. Videler (redactie)

​​​​​​​

Volg jij ons al op social media?

Ga naar onze LinkedIn-pagina

Ga naar onze Facebookpagina

Ga naar onze Twitterpagina

Ga naar onze Instagrampagina