CRKBO-registratie verlengd tot juli 2026

De RINO Groep blijft opleidingen en cursussen vrij van BTW aanbieden

31 mei 2022

Na een uitvoerige audit van het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) is de CRKBO-registratie van de RINO Groep verlengd tot juli 2026. Dit betekent dat we opleidingen vrij van btw kunnen blijven aanbieden.

Iedere vier jaar neemt de RINO Groep deel aan de audit van het CRKBO. Deze audit richt zich op de beginselen van de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs, die zijn vertaald naar zeven onderwerpen zoals: organisatie, uitvoering en examinering. Uit de audit is gebleken dat we nog steeds voldoen aan alle eisen. ‘We hebben de vragenlijst zo volledig mogelijk ingevuld. Hierna kwam een medewerker van het CRKBO bij ons op kantoor langs om alle ingevulde informatie en bijgevoegde documenten te controleren’, vertelt Karin Rietveld (manager Facilitaire Zaken). Het CRKBO heeft vervolgens besloten onze registratie te verlengen tot juli 2026.
 
Wat houdt dit in voor jou als deelnemer?
 Met behulp van de CRKBO-registratie kan de RINO Groep jou als deelnemer opleidingen en cursussen vrij van BTW aanbieden. Ons opleidingsaanbod is hierdoor aantrekkelijker geprijsd.