Kerstvideo: onze wensen voor 2018

Waar ga jij voor?

19 december 2017

Het jaar zit er bijna op. Daarom wensen wij je namens alle collega's van de RINO Groep hele fijne feestdagen! Maar we kijken ook alvast vooruit naar 2018, want wij zitten alweer vol met goede voornemens. Wil je weten waar wij voor gaan in 2018? Bekijk onze kerstvideo. Waar ga jij voor in 2018? We kijken uit naar jouw reactie en die van jouw collega's ! Plaats en deel je reactie via de social media -button onderaan de pagina. We zien je graag in 2018!

In 2018 gaan wij voor jou! Waar ga jij voor?

Reacties

In 2018 hoop ik op nog meer inspirerende opleidingsdagen (GZ&OG) en interessante masterclasses (TOP-KLAS)!

door Kimberly Kuiper

Leuk, zo'n life kerstboodschap. Na een jaar van wennen in het nieuwe gebouw, nu weer door met de focus op de kwaliteit van de Opleiding Seksuologie.

door Marjo Ramakers

Dat nog meer hulpverleners op integere manier gaan praten over seksualiteit en seksuele gezondheid met hun clienten....en dat wij als professionals die hen daartoe de handvatten reiken, weer de prettige ondersteuning van jullie mogen ervaren!

door Anneke van Loevesijn

De blended opleiding cognitieve gedragstherapie nog mooier maken met enthousiaste docenten! (en wat een superleuk filmpje!!…)

door Charlotte Aartsen

Ik ga in 2018 voor het verder mee ontwikkelen van de psychosociale oncologie zodat mensen met kanker en hun naasten nog beter geholpen kunnen worden.

door Joyce Vermeer

In werk en privé iets bijdragen om het net weer even beter (of leuker) te maken.

door Arco Janse

Een seksueel gezond jaar, samen met de deelnemers van de gelijknamige opleiding.

door Peter Leusink

Ik ga voor een jaar waarin de passie voor de psychologie in al zijn facetten mag stralen bij de cursisten.

door Erwin

Ik ga voor mooie persoonlijke portretten, zowel van mensen met een psychische kwetsbaarheid als van zorgverleners die hen ondersteunen. Want hun verhaal doet ertoe!

door Wybo Vons

Dat bruist van energie dames!! Lekkere en leuke ongedwongen video. Ik wens jullie ook hele fijne feestdagen toe en in 2018 veel opleidingen die met goed gevolg worden afgesloten! En tussendoor af en toe even relaxen..

door Sacha de Korte

Een inspirerend jaar!

door Anneloes van Baar

Een voortzetting van de fijne samenwerking met een top-opleidingsinstituut!

door Diederik

Een topjaar!

door Bea

Reageer