Vacature hoofddocent Behandeling van specialistische opleiding tot klinisch neuropsycholoog

De specialistische opleiding tot klinisch neuropsycholoog (KNP) zoekt per 1 december 2021 een hoofddocent behandeling. De opleiding tot klinisch neuropsycholoog is een landelijk georganiseerde opleiding van vier jaar. Jaarlijks start er een nieuwe opleidingsgroep.
 
Voor de functie van hoofddocent zoeken we een inspirerende en deskundig klinisch neuropsycholoog die het onderdeel behandeling binnen het curriculum gaat coördineren en deels ook gaat doceren. De hoofddocent maakt deel uit van de curriculumcommissie en werkt daarin samen met de hoofdopleider, collega-hoofddocenten, de manager opleidingen en de opleidingsmedewerker.
 
We zoeken een hoofddocent die werkzaam is als klinisch neuropsycholoog en die het belangrijk vindt om bij te dragen aan het opleiden van nieuwe collega’s, met de volgende eigenschappen:

  • uitstekende actuele vakinhoudelijke kennis en competenties op het gebied van behandeling
  • enthousiast docent die deelnemers en docenten weet te inspireren
 
Onze ideale kandidaat heeft kennis van de KNP opleiding en de ambitie bij te dragen aan de verdere innovatie van de opleiding. Ervaring en affiniteit met nieuwe onderwijsvormen is een pré.
 
Verwachte tijdsinvestering per jaar:
  • 20 uur voor het bijwonen van bijeenkomsten en vergaderingen van de curriculumcommissie, de KNP opleidingscommissie en andere bijeenkomsten.
  • Op basis van vier lopende opleidingsgroepen ongeveer 78 uur voor de afstemming met de hoofdopleider, (hoofd)docenten, de manager opleidingen en de opleidingsmedewerker, de ontwikkeling van het programma en het benaderen van docenten. Een deel van de coördinerende uren kan de hoofddocent delegeren aan blokdocenten. Deze gedelegeerde uren komen dan ten goede van de blokdocent.
  • de lesdagen (afhankelijk van het aantal dat de hoofddocent zelf verzorgd) en de voorbereidingstijd hiervoor.
 
De hoofddocent behandeling maakt deel uit van een enthousiast team met een grote passie voor opleiden en het vak en wordt optimaal ondersteund door onze manager opleidingen en door de opleidingsmedewerker. We bieden een passende samenwerkingsovereenkomst en financiële vergoeding.
 
Geïnteresseerd?
Stuur je cv en motivatie graag voor 1 december per mail naar de opleidingsmanager Lucia Bracco Gartner: l.bracco.gartner@rinogroep.nl.
Neem voor inhoudelijke vragen contact op met de hoofdopleider Hanna Swaab: HSwaab@fsw.leidenuniv.nl.
 
Meer informatie over de KNP opleiding vind je hier.