Vacature docent lesblok Infancy voor de opleiding tot klinisch psycholoog K&J

Voor de opleiding tot klinisch psycholoog Kinderen & Jeugd is de RINO Groep per 1 september op zoek naar een docent voor het lesblok Infancy. De opleiding tot klinisch psycholoog Kinderen & Jeugd is een landelijke opleiding van vier jaar. Jaarlijks starten er twee nieuwe opleidingsgroepen.
 
Voor de functie van docent zoeken we een inspirerend en innovatief ingestelde klinisch psycholoog die het lesblok Infancy binnen het curriculum mede gaat coördineren en doceren. Je werkt daarin samen met de hoofddocent.
 
Je werkt met veel passie en plezier als klinisch psycholoog K&J in een instelling of praktijk. Daarnaast wil je graag bijdragen aan het opleiden van nieuwe collega’s KP K&J. Ook heb je dit in huis:

  • Je hebt een brede vakinhoudelijke kennis op het gebied van diagnostiek en behandeling van het zeer jonge kind op specialistisch niveau.
  • Je bent een enthousiaste docent die deelnemers weet te inspireren.
Onze ideale kandidaat heeft kennis van de KP K&J opleiding en de ambitie deze opleiding verder te innoveren. Ervaring en affiniteit met nieuwe onderwijsvormen is een pré. We gaan er vanuit dat je je voor een ruime periode aan de opleiding wilt verbinden.

Je gaat onderdeel uitmaken van een enthousiast en hecht team met een grote passie voor opleiden en het vak. Je wordt optimaal ondersteund door onze vaste manager opleidingen en opleidingsmedewerker. We bieden je een bij jou passende samenwerkingsvorm en financiële vergoeding. Daarnaast kun je gratis deelnemen aan onze didactische cursussen voor docenten.
 

Geïnteresseerd?

Mail je cv en motivatie voor 1 juni naar de opleidingsmanager Mirjam Niemans (m.niemans@rinogroep.nl). Nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel niet en bel Mirjam gerust op (06) 4203 8594.
 
Meer informatie over de KP KJ opleiding vind je hier.