Vacature docent/supervisor VGCt Bij- en nascholing

Ben jij de docent/supervisor VGCt naar wie wij op zoek zijn?

Sluit je aan bij ons toegewijde docententeam

Wie zoeken wij?

Je beschikt over de registratie als supervisor bij de VGCt en over state-of-the-art kennis op het gebied van de cognitieve gedragstherapie. Deze kennis wil je graag uitdragen tijdens de online- en face to face lessen.


Blended lesgeven

De CGT-opleidingen bij onze afdeling bij- & nascholing worden aangeboden in een blended variant*, waarbij klassikale lesdagen zich afwisselen met online bijeenkomsten. Het is belangrijk dat je, net als wij, gelooft in blended lesgeven. Je geeft hier met enthousiasme en plezier vorm aan of hebt hier voldoende affiniteit mee om door ons hierin opgeleid te worden. Bekijk voor meer informatie onderstaande video met docenten Charlotte Aartsen en Stephanie Cools.
 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Maak deel uit van een toegewijd docententeam binnen een dynamische werkomgeving.
  • Begeleid, beoordeel en toets deelnemers zelfstandig aan de hand van een evidence-based draaiboek.
  • Werk met onze geavanceerde online leeromgeving; krijg toegang tot verzamelde video’s, artikelen en presentaties van collega-docenten en maak gemakkelijk online contact met cursisten en/of collega-docenten via het Zoom-account van de RINO Groep.
  • Blijf jezelf als docent ontwikkelen en volg diverse kosteloze didactische docententrainingen.

Over ons

De RINO Groep is een maatschappelijk betrokken organisatie. Al meer dan 25 jaar organiseren we opleidingen, trainingen en congressen voor professionals die werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze docenten en ons uitgebreide netwerk van kennis- en praktijkpartners. Zo houden wij onze opleidingen voortdurend van hoge kwaliteit én geworteld in de praktijk. We werken vanuit ons goed bereikbare zalencentrum in het centrum van Utrecht en bieden onze docenten alle faciliteiten die zij nodig hebben om een goedverzorgde les te geven.
 

Geïnteresseerd?

Mail jouw motivatie en cv naar docentencontact@rinogroep.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annemiek Zwartkruis, opleidingsmanager, via a.zwartkruis@rinogroep.nl.

* In verband met corona vindt het CGT-onderwijs nu grotendeels online plaats

In deze video uit 2017 vertellen hoofdopleider Charlotte Aartsen en docent Stephanie Cools over de effectiviteit van de blended opleiding cognitieve gedragstherapie