Vacature marketing- en communicatieadviseur met online marketing expertise (24-32 uur per week)

Met ruim 250 opleidingen en cursussen is de RINO Groep in Utrecht een van de grootste opleidingsinstituten voor professionals in de geestelijke gezondheidszorg. De ambitie binnen de RINO Groep en de afdeling communicatie & marketing is hoog, er zijn veel wensen en plannen op het gebied van communicatie en marketing. We zoeken iemand die daar met veel enthousiasme en ideeën een bijdrage aan wil leveren. Ben jij op je plek in een organisatie met een maatschappelijke missie en een enorm drive? Bekijk dan deze vacature.

Wat ga je doen?

Als marketing- en communicatieadviseur werk je zowel aan corporate opdrachten als voor de afdeling bij- en nascholing (BNS). Aan jou de uitdaging om onze professionals te bereiken en verleiden met ons opleidingsaanbod en onze kennis. Daarvoor maak je gebruik van onze vaste communicatiemiddelen, zoals de website, mailings, (online) adverteren, online magazines, social media en brochures. Ook ben je altijd op zoek naar andere manieren om de doelgroepen nog beter te bereiken.

Verder ben je verantwoordelijk voor onze social media activiteiten, van het ontwikkelen en neerzetten van het beleid om de interactie met onze doelgroep te vergroten tot het plaatsen van content. Je zet social campagnes op en optimaliseert deze.

Het is een voor een groot deel uitvoerende functie, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit. Je bewaakt je eigen taken en planning en stuurt externe redacteuren, vormgevers etc. aan. Ook schrijf en redigeer je diverse soorten teksten en werk je mee aan lopende projecten en campagnes op de afdeling communicatie & marketing en daarbuiten. Je hebt een zelfstandige functie in een klein team met vier collega’s, die elkaar vervangen bij afwezigheid.

Dit ben jij

De basis: vakkennis
Je hebt een hbo- of academische opleiding op het gebied van communicatie en/of marketing en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt ervaring met moderne communicatiemiddelen en technieken zoals content management systemen en e-mailmarketing software. Verder kun je aantrekkelijke en effectieve teksten schrijven. Je bent in staat om wensen vanuit de organisatie op het gebied van communicatie en marketing te vertalen naar concrete oplossingen.

Extra’s
Je hebt een sterke pre als je expertise kunt meebrengen op het gebied van vormgeving, fotografie/video, online advertising (Google AdWords, LinkedIn, etc.), leadgeneratie en/of marketing automation. 

Sterk in samenwerken
Je werkt graag en constructief samen met collega’s binnen en buiten de afdeling communicatie & marketing, en met externe leveranciers als vormgevers en tekstschrijvers. Ook ben je een professionele en plezierige gesprekspartner voor onze docenten en andere relaties van de RINO Groep.

Thuis in de geestelijke gezondheidszorg
Je bent geïnteresseerd in de wereld van de geestelijke gezondheidszorg, en voelt je betrokken bij onze klanten: professionals die werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid. 

Wij streven naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid en etniciteit.

Wat bieden wij?

  • Een salaris tussen de € 2.884 en 3.826 bruto per maand bij een fulltime (36 uur) dienstverband (functiegroep 50 in de CAO GGZ)
  • Goede pensioenregeling via het PFZW
  • Een uitdagende functie met ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Werken bij een ondernemende organisatie met een belangrijke maatschappelijke opgave
  • Een functie voor een jaar met de intentie om je daarna een vaste aanstelling te geven.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand en een telefoon of telefoonvergoeding.
  • Een mooie, goed bereikbare werkplek in het centrum van Utrecht
  • De mogelijkheid en faciliteiten om deels vanuit huis te werken

Over de RINO Groep

De RINO Groep organiseert opleidingen, cursussen, congressen en (online) seminars voor professionals in de ggz, maar ook bijvoorbeeld in het onderwijs, ziekenhuizen, forensische instellingen en wijkteams. De deelnemers zijn enthousiast over onze praktijkgerichte opleidingen en cursussen. Zij geven onze docenten gemiddeld een 8 of hoger. Zo dragen we met ons aanbod niet alleen bij aan de groei en ontwikkeling van zorgprofessionals. Maar ook aan de continue kwaliteitsverbetering van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland.
Meer weten over de RINO Groep? Ga naar de pagina Over ons.

Meer weten?

Bea Warmink, manager communicatie & marketing, vertelt je er graag meer over. Je kunt haar bereiken op (030) 230 84 17 of b.warmink@rinogroep.nl

Reageren?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en denk je dat jij de persoon bent die wij zoeken? Stuur dan zo snel mogelijk - uiterlijk 7 juli - je motivatiebrief en cv per e-mail naar: 
Jeannet Hamer, P&O functionaris
E-mail: sollicitaties@rinogroep.nl

In verband met de huidige arbeidsmarkt kan het zijn dat we eerder reageren op kandidaten dan de genoemde datum van 7 juli 2022.

Graag ontvangen we ook wat voorbeelden van recent werk. Een opdracht op kantoor maakt deel uit van de procedure.