Vacature voor IMH-specialisten die willen lesgeven

De RINO Groep in Utrecht zoekt IMH-specialisten die met hun enthousiasme, kennis en ruime behandelervaring van ouders en hun zeer jonge kinderen les willen gaan geven. Marja Rexwinkel heeft samen met de RINO Groep 3 jaar geleden twee IMH-opleidingen ontwikkeld: IMH-generalist en IMH-specialist. Deze opleidingen zijn modulair en bestaan uit meerdere cursussen. De belangstelling bij zowel het open aanbod als incompany is erg groot. Reden voor ons om het docententeam uit te breiden, met name voor onze incompany-uitvoeringen.

  • Ben jij een IMH-specialist die haar/zijn kennis en ervaring wil delen met leergierige professionals?
  • Wil jij als IMH-specialist jezelf ontwikkelen als docent en leren over je eigen didactische vaardigheden?
  • Wil jij bijdragen aan het vergroten van het bereik van de IMH-visie en de vertaling ervan in praktische IMH-vaardigheden? 
Als IMH-specialist ben je werkzaam als Gz-psycholoog, geregistreerd orthopedagoog-generalist NVO, geregistreerd kinderpsycholoog NIP, klinisch psycholoog of psychiater.
​​​​​​​​​​​

​​​​​​​Geinteresseerd?

De RINO Groep biedt een bij jou passende samenwerkingsvorm en een passende financiële vergoeding. Op www.rinoportal.nl/docenten vind je hierover meer informatie. Ook krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen met onze didactische training en workshops.  In overleg en passend bij het onderwerp is het mogelijk om samen met een andere (gast)docent les te geven. Lees meer over de IMH-opleidingen