Vacature docent/supervisor VGCt

Ben jij de docent/supervisor VGCt naar wie wij op zoek zijn?

Sluit je aan bij ons toegewijde docententeam


Voor onze basiscursus cognitieve gedragstherapie zijn we op zoek naar enthousiaste, deskundige docenten. Het gaat om opleidingen van onze afdelingen BIG en bij- en nascholing, maar ook voor de incompany-uitvoeringen op locatie.
 
Sta je geregistreerd als supervisor bij de VGCt en beschik je over state-of-the-art kennis op het gebied van de cognitieve gedragstherapie? Heb je daarnaast affiniteit met blended lesgeven waarbij klassikale lesdagen zich afwisselen met online bijeenkomsten? Dan komen we graag met jou in contact!
 

Wat krijg je ervoor terug?

  • Maak deel uit van een toegewijd docententeam binnen een dynamische werkomgeving in Utrecht.
  • Begeleid, beoordeel en toets deelnemers zelfstandig aan de hand van een evidence-based draaiboek.
  • Werk met onze geavanceerde online leeromgeving; krijg toegang tot verzamelde video’s, artikelen en presentaties van collega-docenten en maak gemakkelijk online contact met cursisten en/of collega-docenten via het ZOOM account van de RINO Groep.
  • Blijf jezelf als docent ontwikkelen en volg verschillende gratis didactische docententrainingen.

Over ons

De RINO Groep is een maatschappelijk betrokken organisatie. Al meer dan 25 jaar organiseren we opleidingen, trainingen en congressen voor professionals die werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze docenten en ons uitgebreide netwerk van kennis- en praktijkpartners. Zo houden wij onze opleidingen voortdurend van hoge kwaliteit én geworteld in de praktijk. We werken vanuit ons goed bereikbare zalencentrum in het centrum van Utrecht en bieden onze docenten alle faciliteiten die zij nodig hebben om een goedverzorgde les te geven.
 

Geïnteresseerd?

Mail jouw motivatie en cv naar docentencontact@rinogroep.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met opleidingsmanager Annemiek Zwartkruis via a.zwartkruis@rinogroep.nl​​​​​​​ of 030 230 8443.