Vacature docent/supervisor VGCt (binnen de BIG-opleiding)

Wie zoeken we?

Voor de 100-uurs basisopleiding cognitieve gedragstherapie volwassenen & ouderen binnen de BIG-opleiding zoeken we enthousiaste en vakkundige docenten. Je beschikt over de registratie als supervisor bij de VGCt en over state-of-the-art kennis op het gebied van de cognitieve gedragstherapie.

Wat ga je doen?

Aan de hand van het draaiboek breng je je kennis over en begeleid en toets je de deelnemers. Hierbij werk je online en face-to-face. Je maakt deel uit van het docententeam en neemt onder begeleiding van de hoofddocent CGT actief deel aan het vormgeven van het onderwijs. Jij zet je in voor het Gz-curriculum dat jaarlijks wordt geëvalueerd, bijgesteld en aangescherpt. 

Blended lesgeven

De CGT-opleiding bieden wij deels blended aan. Het is dan ook belangrijk dat je affiniteit hebt met deze gemixte vorm van lesgeven: online en klassikaal. De RINO Groep werkt met een online leeromgeving die zowel deelnemer als docent effectief ondersteunt.


Wij bieden

We bieden je een overeenkomst volgens de docentenvergoeding van de RINO Groep. Je werkt zelfstandig in een dynamische werkomgeving voor een organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers. Ruimte voor initiatief en ontplooiing vinden we belangrijk. Wil je bijvoorbeeld steviger in je schoenen staan als docent? Dan bieden wij jou gratis didactische trainingen aan onder leiding van een ervaren topdocent. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een gastdocent en/of een acteur in te zetten tijdens je lessen.
​​​​​​​

De RINO Groep

De RINO Groep Utrecht ondersteunt professionals die werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid om hun leven lang te leren. Samen met topdocenten bieden we opleidingen, cursussen en congressen op maat. Wij onderscheiden ons door klantgerichte service en staan midden in een dynamisch internationaal netwerk. Vanuit dit netwerk creëren we hoogwaardige kennis en focussen we op de vertaling naar de dagelijkse praktijk. 
​​​​​​​

Enthousiast geworden?

Heb jij toewijding voor het vak en kun je dit met enthousiasme, plezier en deskundigheid overbrengen op onze deelnemers? Mail dan je CV naar Shannon Linthorst via s.linthorst@rinogroep.nl. Voor meer informatie kunt u mailen naar Marjolijn Korteweg - hoofddocent CGT GZ-opleiding V&O Utrecht. Per e-mail: m.j.korteweg@altrecht.nl of via de Infodesk op 030-230 84 50.