Vacature hoofddocent schoolleeftijd Klinisch Psycholoog Kinderen & Jeugd

Door de grote behoefte aan (art. 14) geregistreerde klinisch psychologen K&J is de RINO Groep voor deze specialistische opleiding per 1 januari op zoek naar een hoofddocent voor het blok Schoolleeftijd (4-12 jaar). De opleiding tot klinisch psycholoog Kinderen & Jeugd is een landelijke opleiding van vier jaar. Jaarlijks starten er twee nieuwe opleidingsgroepen.​​​​​​​

Wat houdt de functie in

Voor de functie van hoofddocent zoeken we een inspirerend en innovatief ingestelde klinisch psycholoog K&J die het blok schoolleeftijd binnen het curriculum gaat coördineren en (deels) ook gaat doceren. Je maakt als hoofddocent deel uit van de curriculumcommissie en werkt daarin samen met de hoofdopleider, collega-hoofddocenten, de manager opleidingen en de opleidingsmedewerker.

Wie zoeken wij

Je werkt met veel passie en plezier als klinisch psycholoog K&J in een instelling of praktijk. Daarnaast wil je graag een forse steen bijdragen aan het opleiden van nieuwe collega’s KP K&J. Ook heb je dit in huis:
  • Je hebt uitstekende actuele vakinhoudelijke kennis van op het gebied van diagnostiek en behandeling passend bij de doelgroep schoolleeftijd.
  • Je werkt met cliënten binnen de doelgroep.
  • Je bent een enthousiaste docent die deelnemers en docenten weet te inspireren.
  • Je hebt een ruim netwerk van collega-docenten.
Onze ideale kandidaat heeft kennis van de KP K&J opleiding en de ambitie deze opleiding verder te innoveren. Ervaring en affiniteit met nieuwe onderwijsvormen is een pré. We gaan ervan uit dat je je voor een ruime periode aan de opleiding wilt verbinden.


​​​​​​​Verwachte tijdsinvestering per jaar:

  • 20 uur voor het bijwonen van bijeenkomsten en vergaderingen van de curriculumcommissie, de KP K&J opleidingscommissie en andere bijeenkomsten.
  • 45 uur voor de afstemming met de hoofdopleider, (hoofd)docenten, de manager opleidingen en de opleidingsmedewerker, de ontwikkeling van het programma en het benaderen van docenten.
  • Afhankelijk van het aantal lesdagen dat je als docent verzorgt; de lesdagen en de voorbereidingstijd hiervoor.
Je gaat onderdeel uitmaken van een enthousiast en hecht team met een grote passie voor opleiden en het vak. Je wordt optimaal ondersteund door onze vaste manager opleidingen en opleidingsmedewerker. Je mag gebruik maken van ons heerlijke restaurant. We bieden je een bij jou passende samenwerkingsvorm en financiële vergoeding.


​​​​​​​Geïnteresseerd?

Mail je cv en motivatie voor 15 november naar de opleidingsmanager Mirjam Niemans. Nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel niet en bel Mirjam gerust op (06) 4203 8594.
 
Meer informatie over de KP KJ opleiding vind je hier.