Samen SLIM: koop als groep in!

Een cursus of opleiding volgen tegen een gereduceerd tarief? Dat kan bij de RINO Groep als je een groep vormt en samen de cursus inkoopt. Jullie regelen zelf de werving, de locatie en de catering en de RINO Groep zorgt voor de rest. Met de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Samen SLIM

Wat zijn de voordelen van Samen SLIM?

Voordeel: tot wel 40%

Je werft zelf deelnemers, regelt zelf een ruimte en zorgt zelf voor de catering. Daardoor krijg je per deelnemer al snel 15 tot wel 40% korting op de reguliere prijs.
Tip: de organisator krijgt van de RINO Groep extra veel voordeel, tot wel 100%!

Keuze: op je eigen plek en eigen moment

Jullie kiezen zelf de locatie en stellen met elkaar de groep samen. De lesdagen kun je bepalen in overleg met de RINO Groep en de docent.

Kwaliteit: zoals je die van ons gewend bent

De RINO Groep zorgt voor een cursus die helemaal aansluit bij jullie wensen. Dit doen we samen met de beste docenten. En natuurlijk zorgen we voor het lesmateriaal, toegang tot de leeromgeving en accreditatie. Je beschikt als groep over een eigen plek binnen onze online leeromgeving waarin je contact houdt met elkaar en met de docent. Je krijgt van de RINO Groep een certificaat en we schrijven je PE-punten bij in het register.

Voor wie is Samen SLIM?

Alle cursussen en opleidingen van de RINO Groep kunnen we Samen SLIM uitvoeren. Heb je bijvoorbeeld via social media veel contacten met vakgenoten met dezelfde belangstelling als jij? Werk je in de regio veel samen met collega-instellingen en willen jullie samen bijscholen? Wil je samen met collega-deelnemers van een andere (BIG-)opleiding nog een cursus volgen? Of ken je mensen die net als jij een individueel registratietraject volgen, bijvoorbeeld tot kinder- en jeugdpsycholoog NIP of NVO orthopedagoog-generalist? Dan is dit iets voor jullie.

Hoe werkt Samen SLIM?

  • Je overlegt eerst met de RINO Groep over je idee. Je krijgt dan goed zicht op wat er mogelijk is en op welke termijn, en op de service die we je kunnen bieden.
  • Je peilt de belangstelling: bijvoorbeeld onder je collega’s, je oud-studiegenoten en je LinkedIn- en Facebook-contacten. Kun je genoeg deelnemers bij elkaar krijgen?
  • Is er genoeg belangstelling om een groep te vormen, dan overleg je met elkaar. Wie kan een ruimte regelen? Hoe organiseren we de catering? Wie wordt de voortrekker van de groep die alles regelt met de RINO Groep?
  • Met deze voorbereiding ga je weer naar de RINO Groep en zet je jullie Samen SLIM-traject in gang.

Meer weten?

Bel 030 230 84 50 of mail naar infodesk@rinogroep.nl