Werken bij de RINO Groep

De RINO Groep is een maatschappelijk betrokken not-for-profit opleidingsinstituut voor de geestelijke gezondheidszorg en aanverwante sectoren. Bij de RINO Groep werken circa 80 medewerkers. Het kantoor en het zalencentrum bevinden zich in het centrum van Utrecht. De RINO Groep werkt continu aan de verbetering van haar dienstverlening.

Mensen die bij ons werken:

  • hebben passie voor mensen             
  • werken als individu en presteren als team         
  • hebben professionaliteit hoog in het vaandel staan
  • streven naar duurzame samenwerkingsrelaties

Vacatures

De RINO Groep zoekt een ervaren assistent manager met een gedegen organisatorische en administratieve achtergrond die het team van de BIG-opleidingen kan gaan versterken. Als assistent manager ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie en planning van de opleidingen. Je werkt nauw samen met een aantal opleidingsmanagers. Daarnaast maak je deel uit van het team van assistent managers die elkaar vervangen tijdens afwezigheid.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het zelfstandig verzorgen van de cursusadministratie (contracten, afspraken, evaluaties, etc.), het voeren van de correspondentie en het onderhouden van contacten met docenten over bijv. roosters, de opleidingsprogramma’s en het cursusmateriaal (artikelen e.d.). Tevens heb je veelvuldig contact met cursisten. Je bewaart het overzicht over en volgt de verschillende opleidingsactiviteiten en je bent verantwoordelijk voor het logistiek en administratief soepel laten verlopen van de cursussen en opleidingen.

Vereisten
Een ervaren assistent manager met een gedegen organisatorische en administratieve achtergrond en een HBO werk- en denkniveau. Dit blijkt uit je opleiding en werkervaring.

Je bent communicatief en contactueel sterk, klantgericht en bent in staat om zowel zelfstandig te werken als in teamverband goed te functioneren. Een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, is absoluut een vereiste.

Je hebt ervaring en affiniteit met Microsoft Office programma’s en bent in staat om je snel in te werken in ons cursusadministratiesysteem en digitale leeromgeving. Je bent zeer accuraat en streeft naar een constante optimalisering van de dienstverlening.

Arbeidsvoorwaarden
De salariëring is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (tussen € 2.158,-- en € 3.045,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Het betreft een tijdelijke aanstelling van één jaar, met mogelijkheid tot verlenging.
 
Informatie
Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Karin Hendriks, manager BIG,
030 230 84 00 of k.hendriks@rinogroep.nl
 
Reactie
Stuur je motivatiebrief en cv per e-mail vóór 17 juni 2017 naar Joke den Drijver, P&O functionaris, j.den.drijver@rinogroep.nl

De RINO Groep is een erkend opleidingsinstituut voor de geestelijke gezondheidszorg en aanverwante sectoren. De RINO Groep maakt al meer dan 30 jaar gedragswetenschappelijke kennis, inzichten en vaardigheden beschikbaar en op vele manieren toepasbaar voor de praktijk via opleidingen, cursussen, trainingen en congressen. Voor onze opleidingsactiviteiten aan hulpverleners en behandelaars is het perspectief van de cliënt richtinggevend: die moet er uiteindelijk beter van worden.

De BIG-afdeling organiseert vier erkende opleidingen tot wettelijk geregistreerde BIG-beroepen: gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog. Jaarlijks zijn bij de RINO Groep circa duizend deelnemers hiervoor in opleiding. Naast het cursorisch onderwijs volgen deelnemers een praktijkdeel binnen een erkende praktijkinstelling. De hoofdopleider is inhoudelijk verantwoordelijk voor de gehele opleiding en de opleidingsmanagers en assistent managers van de RINO Groep zijn verantwoordelijk voor de organisatie.

Meer weten over werken bij de RINO Groep?

Neem contact op met:
Jeannet Hamer, P&O functionaris
030 230 84 00
j.hamer@rinogroep.nl