Vacatures bij de RINO Groep

De RINO Groep ondersteunt professionals die werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid om hun leven lang te leren. Samen met onze topdocenten bieden we innovatieve opleidingen, cursussen en congressen. We beslaan het hele veld: van publieke gezondheid, generalistische basis ggz tot en met gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg. Bij de RINO Groep werken circa 80 medewerkers. Het kantoor en het zalencentrum bevinden zich in het centrum van Utrecht. De RINO Groep werkt continu aan de verbetering van haar dienstverlening.

Mensen die bij ons werken:

 • hebben passie voor mensen
 • werken als individu en presteren als team         
 • hebben professionaliteit hoog in het vaandel staan
 • streven naar duurzame samenwerkingsrelaties

Vacatures

Per direct is er bij de Infodesk van de RINO Groep een vacature voor de functie van ondersteunend medewerker.
​​​​​​​
Werkdagen en -tijden in overleg. In verband met onze ruime openingstijden is flexibiliteit gewenst en wordt er ook gewerkt op avonden en zaterdagen.
De medewerkers van de Infodesk werken nauw samen en vervangen elkaar bij afwezigheid door verlof of bijv. ziekte.
 
Profiel

Om onze klanten goed, snel en persoonlijk van dienst te zijn in het vinden van het best passende antwoord op hun opleidingsvragen of andere praktische en inhoudelijke vragen hebben wij een servicebureau ingericht. Deze is zowel per mail, telefonisch en in ons zalencentrum bereikbaar en beschikbaar. Om deze afdeling zo goed mogelijk te laten functioneren zoeken we ondersteuners voor deze afdeling.
 
Kerntaken

 • Ontvangen van bezoekers
 • Beantwoorden van telefoon
 • Lichte administratieve werkzaamheden
 
Profiel
 • MBO werk- en denkniveau
 • Klantvriendelijk en contactvaardig
 • Representatief
 • Ondernemend en zelfstandig
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid, zowel schriftelijk als mondeling
 • Ervaring en affiniteit met Microsoft Office programma’s
 • BHV diploma of bereid dit te halen
 • Beschikbaar op avonden en zaterdagen
Arbeidsvoorwaarden

De salariëring is conform de CAO GGZ en volgens de FWG gewaardeerd in functiegroep 35 (tussen € 1.748,-- en € 2.599,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
Het betreft een tijdelijke aanstelling van één jaar, met mogelijkheid tot verlenging.
 
De RINO Groep

De RINO Groep verzorgt opleidingen, cursussen en bijeenkomsten voor behandelaars en begeleiders in de GGZ en aanverwante sectoren en wil hiermee bijdragen aan een continue kwaliteitsverbetering van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland.
 
Informatie

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met de infodesk, tel. (030) 230 84 50 of  infodesk@rinogroep.nl
Meer informatie over de RINO Groep vind je op www.rinogroep.nl
 
Reactie vóór 15 september 2018

Stuur je motivatiebrief en cv per e-mail naar:
RINO Groep
Jeannet Hamer, P&O functionaris
E-mail: j.hamer@rinogroep.nl 
 

 
De RINO Groep zoekt een ervaren Opleidingsmedewerker met een gedegen organisatorische en administratieve achtergrond en een HBO werk- en denkniveau die het team van de BIG-opleidingen kan gaan versterken.
 
Profiel
Als Opleidingsmedewerker ben je mede verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de opleidingen. Je werkt nauw samen met een aantal opleidingsmanagers. Daarnaast maak je deel uit van het team van opleidingsmedewerkers die elkaar vervangen tijdens afwezigheid.
 
Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het zelfstandig verzorgen van de cursusadministratie (contracten, afspraken, evaluaties, etc.), het voeren van de correspondentie en het onderhouden van contacten met docenten over bijv. roosters, de opleidingsprogramma’s en het cursusmateriaal (artikelen e.d.). Tevens heb je veelvuldig contact met cursisten.
 
Je bewaart het overzicht over en volgt de verschillende opleidingsactiviteiten en je bent verantwoordelijk voor het logistiek en administratief soepel laten verlopen van de cursussen en opleidingen.
 
Vereisten
Een ervaren opleidingsmedewerker met een gedegen organisatorische en administratieve achtergrond en een HBO werk- en denkniveau. Dit blijkt uit je opleiding en werkervaring.
 
Je bent communicatief en contactueel sterk, klantgericht en bent in staat om zowel zelfstandig te werken als in teamverband goed te functioneren. Een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, is absoluut een vereiste.
 
Je hebt ervaring en affiniteit met Microsoft Office programma’s en bent in staat om je snel in te werken in ons cursusadministratiesysteem en digitale leeromgeving. Je bent zeer accuraat en streeft naar een constante optimalisering van de dienstverlening.
 
Arbeidsvoorwaarden
De salariëring is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (tussen € 1.843,-- en € 3.135,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Het betreft een tijdelijke aanstelling van één jaar, met mogelijkheid tot verlenging.
 
De RINO Groep
De RINO Groep staat voor ontwikkeling van mensen. Dat doen we door gedragswetenschappelijke kennis, inzichten en vaardigheden beschikbaar en toepasbaar te maken - voor en door professionals. Zo leveren wij een bijdrage aan de kwaliteit van leven in de samenleving.
 
De RINO Groep is een opleidingsinstituut voor alle zorgsectoren waarin gewerkt wordt met en voor cliënten met psychische problemen of hulpvragen op psycho-sociaal gebied. Ons bereik is breed. Psychologen, pedagogen, maatschappelijk werkers en vele andere zorgprofessionals zijn onze klanten. Zij werken zelfstandig of bij organisaties in de sectoren GGZ, jeugdzorg, forensische zorg, wijkteams, huisartsenpraktijken, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, maatschappelijke opvang en ziekenhuizen.
 
Zonder docenten zijn we echter nergens! De docenten scoren gemiddeld een 8 of hoger: deelnemers zijn enthousiast over de praktijkgerichtheid van de opleidingen en cursussen: we dragen zo echt een steentje bij aan de kwaliteit van de zorg. We willen daarom graag nóg meer begeleiders, behandelaren en organisaties inspireren en zo bijdragen aan hun (professionele) groei en ontwikkeling.
 
Informatie
Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Karin Hendriks, manager BIG, tel. (030) 230 84 00 of  k.hendriks@rinogroep.nl Meer informatie over de RINO Groep vind je op www.rinogroep.nl.
 
Reactie
Stuur je motivatiebrief en cv vóór 15 september per e-mail naar:
RINO Groep
Jeannet Hamer, P&O functionaris
E-mail: PenOmeldingen@rinogroep.nl 
 

De vacature
De RINO Groep zoekt per direct een ervaren opleidingsmedewerker/medewerker infodesk met een gedegen organisatorische en administratieve achtergrond en een HBO werk- en denkniveau die het team van de BNS-opleidingen kan gaan versterken. Dit is een combi-functie, waarbij er twee profielen zijn te onderscheiden. Afhankelijk van de actuele behoefte zal de urenverdeling tussen deze twee functies flexibel worden ingevuld.
Profiel opleidingsmedewerker
Als opleidingsmedewerker ben je mede verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de opleidingen. Je werkt nauw samen met een aantal opleidingsmanagers. Daarnaast maak je deel uit van het team van opleidingsmedewerkers die elkaar vervangen tijdens afwezigheid.
Kerntaken:

 • Het zelfstandig verzorgen van de cursusadministratie (contracten, afspraken, evaluaties, etc.)
 • Het voeren van de correspondentie en het onderhouden van contacten met docenten over bijv. roosters, de opleidingsprogramma’s en het cursusmateriaal (artikelen e.d.)
 • Tevens heb je veelvuldig contact met cursisten
 • Je bewaart het overzicht over en volgt de verschillende opleidingsactiviteiten
 • Je bent verantwoordelijk voor het logistiek en administratief soepel laten verlopen van de cursussen en opleidingen
Profiel medewerker infodesk
Om onze klanten goed, snel en persoonlijk van dienst te zijn in het vinden van het best passende antwoord op hun opleidingsvragen of andere praktische en inhoudelijke vragen, hebben wij een infodesk ingericht. Deze is zowel per mail als telefonisch bereikbaar en beschikbaar. De medewerker infodesk fungeert hierdoor als spin in het web in de organisatie: hij/zij is zowel goed op de hoogte van het aanbod als van de vraag en heeft kennis van de zorgcontext waarbinnen onze opleidingen worden gegeven.
De medewerkers van de infodesk werken nauw samen, en vervangen elkaar bij afwezigheid door verlof of bijv. ziekte. Medewerkers van de infodesk werken volgens rooster ook op avonden en zaterdag.

 
Kerntaken: 
 • Snel en goed beantwoorden van praktische en inhoudelijke vragen over het aanbod van de RINO Groep (email, telefoon en sociale media). Zo nodig en desgewenst doorgeleiden van vragen naar opleidingsmanagers, assistenten en docenten en zorgen voor een snel en goed antwoord aan de klant
 • Signaleren van trends in klantvragen en deze proactief delen met opleidingsmanager(s)
 • Administratieve taken, waaronder: verwerken binnengekomen inschrijvingen en annuleringen, deelnemers informeren over doorgang van cursussen, versturen van email, werkzaamheden t.b.v. accreditatie-aanvragen
 • Organiseren van adviesgesprekken
Vereisten voor deze combi functie
 • HBO werk en denkniveau, goede gesprekspartner voor onze hoogopgeleide klanten
 • Kennis van de GGZ en/of aanverwante zorgsector
 • Analytisch en snel eigen maken van complexe GGZ veld en opleidingswereld
 • Initiatiefrijk en doortastend met een zeker mate van extraversie, zelfverzekerdheid en oplossingsgerichtheid
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, is absoluut een vereiste
 • Communicatief en contactueel sterk
 • Klantgericht
 • Relationeel sterk ten behoeve van verbinding met managers, receptie, assistenten, etc.
 • Commercieel gevoelig: brengt klantbelang en organisatiebelang bij elkaar
 • Affiniteit met administratieve en wervende taken zowel mondeling (telefoon) als schriftelijk (emailing en social media).
 • In verband met vervanging is flexibiliteit in dagen en uren een pré.
De RINO Groep
De RINO Groep staat voor ontwikkeling van mensen. Dat doen we door gedragswetenschappelijke kennis, inzichten en vaardigheden beschikbaar en toepasbaar te maken - voor en door professionals. Zo leveren wij een bijdrage aan de kwaliteit van leven in de samenleving.
De RINO Groep verzorgt opleidingen, cursussen en bijeenkomsten voor behandelaars en begeleiders in de GGZ en aanverwante sectoren en wil hiermee bijdragen aan een continue kwaliteitsverbetering van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland.
Ons bereik is breed. Psychologen, pedagogen, maatschappelijk werkers en vele andere zorgprofessionals zijn onze klanten. Zij werken zelfstandig of bij organisaties in de sectoren GGZ, jeugdzorg, forensische zorg, wijkteams, huisartsenpraktijken, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, maatschappelijke opvang en ziekenhuizen.
Zonder docenten zijn we echter nergens! De docenten scoren gemiddeld een 8 of hoger: deelnemers zijn enthousiast over de praktijkgerichtheid van de opleidingen en cursussen: we dragen zo echt een steentje bij aan de kwaliteit van de zorg. We willen daarom graag nóg meer begeleiders, behandelaren en organisaties inspireren en zo bijdragen aan hun (professionele) groei en ontwikkeling.
Arbeidsvoorwaarden
De salariëring is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (tussen € 2.222,-- en € 3.135,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Het betreft een tijdelijke aanstelling van één jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

 
Informatie
Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Edith Frederiks, afdelingsmanager BNS tel. (030) 230 84 00 of  e.frederiks@rinogroep.nl. Meer informatie over de RINO Groep vind je op www.rinogroep.nl.
Reactie
Stuur je motivatiebrief en cv per e-mail vóór 1 augustus 2018 naar:
RINO Groep
Jeannet Hamer, P&O functionaris
E-mail: PenOmeldingen@rinogroep.nl             

Wil je werken bij de RINO Groep als docent?

Meer weten over werken bij de RINO Groep?

Neem contact op met:
Jeannet Hamer, P&O functionaris
030 230 84 00
j.hamer@rinogroep.nl