Vacatures bij de RINO Groep

De RINO Groep ondersteunt professionals die werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid om hun leven lang te leren. Samen met onze topdocenten bieden we innovatieve opleidingen, cursussen en congressen. We beslaan het hele veld: van publieke gezondheid, generalistische basis ggz tot en met gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg. Bij de RINO Groep werken circa 80 medewerkers. Het kantoor en het zalencentrum bevinden zich in het centrum van Utrecht. De RINO Groep werkt continu aan de verbetering van haar dienstverlening.

Mensen die bij ons werken:

 • hebben passie voor mensen
 • werken als individu en presteren als team         
 • hebben professionaliteit hoog in het vaandel staan
 • streven naar duurzame samenwerkingsrelaties

Vacatures

De RINO Groep zoekt een ervaren P&O functionaris, op HBO werk- en denkniveau, die i.v.m. ziektevervanging tijdelijk het team P&O kan gaan versterken.
 
Profiel
De P&O-functionaris is het eerste aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers bij de toepassing van het personeelsbeleid. De functionaris werkt nauw samen met een medewerkster P&O (20 uur) ,een beleidsmedewerker P&O (24 uur) en met de zittende P&O-functionaris, die in het kader van haar re-integratie een aantal afgeperkte werkzaamheden verricht. De afdeling P&O valt rechtstreeks onder de directeur van de RINO Groep.
 
De nieuwe P&O-functionaris zal zich met name met onderstaande taken bezighouden:

 • Het adviseren en ondersteunen van de lijnmanagers bij de uitvoering van het personeelsbeleid
 • Het informeren en adviseren van medewerkers m.b.t. CAO en personele regelingen
 • Aanspreekpunt voor de medewerkers en leidinggevenden met betrekking tot ontwikkeling, scholing, training, verzuim en overige P&O gerelateerde zaken.
 • Verrichten van diverse P&O administratieve taken m.b.t. contracten, urenregistratie, rapportages
 • Werving & Selectie activiteiten;
 • Inrichten, bewaken en bijsturen van P&O processen en beleid;
 • Verzuimbegeleiding op basis van Wet Verbetering Poortwachter.
 
Vereisten
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met de volgende eigenschappen: 
 • Enkele jaren aantoonbare ervaring op alle onderdelen van het P&O werkveld; 
 • Een afgeronde HR- of P&O-opleiding op HBO niveau, eventueel aangevuld met relevante trainingen en cursussen; 
 • Goede kennis van juridische en arbeidsvoorwaardelijke aspecten; 
 • Ervaring in het vormgeven van P&O-beleid;
 • Ervaring met het toepassen van de Wet Verbetering Poortwachter
 • Zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Bij voorkeur ervaring in ziektevervanging als P&O-functionaris
 • Ervaring in het werken met een personeelsinformatiesysteem, bij voorkeur met VISMA.
 
Arbeidsvoorwaarden
De salariëring is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (tussen € 2.863,-- en € 3.894,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van de ziektevervanging.
 
De RINO Groep
De RINO Groep staat voor ontwikkeling van mensen. Dat doen we door gedragswetenschappelijke kennis, inzichten en vaardigheden beschikbaar en toepasbaar te maken - voor en door professionals. Zo leveren wij een bijdrage aan de kwaliteit van leven in de samenleving.
 
De RINO Groep is een opleidingsinstituut voor alle zorgsectoren waarin gewerkt wordt met en voor cliënten met psychische problemen of hulpvragen op psychosociaal gebied. Ons bereik is breed. Psychologen, pedagogen, maatschappelijk werkers en vele andere zorgprofessionals zijn onze klanten. Zij werken zelfstandig of bij organisaties in de sectoren GGZ, jeugdzorg, forensische zorg, wijkteams, huisartsenpraktijken, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, maatschappelijke opvang en ziekenhuizen.
 
Zonder docenten zijn we echter nergens! De docenten scoren gemiddeld een 8 of hoger: deelnemers zijn enthousiast over de praktijkgerichtheid van de opleidingen en cursussen: we dragen zo echt een steentje bij aan de kwaliteit van de zorg. We willen daarom graag nóg meer begeleiders, behandelaren en organisaties inspireren en zo bijdragen aan hun (professionele) groei en ontwikkeling.
 
De RINO Groep is een organisatie met zo’n 100 medewerkers in vaste dienst. Het is een platte, informele organisatie waar betrokken medewerkers met veel inzet werken aan het realiseren van de doelstellingen.
 
Informatie
Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Rob Arends, P&O beleidsmedewerker, 030 230 84 74 | 0618300742 | email r.arends@rinogroep.nl.
 
Reactie vóór 22 maart a.s.
Stuur je motivatiebrief en cv per e-mail naar:
Sollicitaties@rinogroep.nl
 

De RINO Groep zoekt een ervaren Opleidingsmedewerker met een gedegen organisatorische en administratieve achtergrond en een HBO werk- en denkniveau die het team van de BIG-opleidingen kan gaan versterken.
 

Profiel

Als Opleidingsmedewerker ben je mede verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de opleidingen. Je werkt nauw samen met een aantal opleidingsmanagers. Daarnaast maak je deel uit van het team van opleidingsmedewerkers die elkaar vervangen tijdens afwezigheid.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het zelfstandig verzorgen van de cursusadministratie (contracten, afspraken, evaluaties, etc.), het voeren van de correspondentie en het onderhouden van contacten met docenten over bijv. roosters, de opleidingsprogramma’s en het cursusmateriaal (artikelen e.d.). Tevens heb je veelvuldig contact met cursisten.
​​​​​​​
Je bewaart het overzicht over en volgt de verschillende opleidingsactiviteiten en je bent verantwoordelijk voor het logistiek en administratief soepel laten verlopen van de cursussen en opleidingen.
 

Vereisten

Een ervaren opleidingsmedewerker met een gedegen organisatorische en administratieve achtergrond en een HBO werk- en denkniveau. Dit blijkt uit je opleiding en werkervaring.
Je bent communicatief en contactueel sterk, klantgericht en bent in staat om zowel zelfstandig te werken als in teamverband goed te functioneren. Een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, is absoluut een vereiste.

Je hebt ervaring en affiniteit met Microsoft Office programma’s en bent in staat om je snel in te werken in ons cursusadministratiesysteem en digitale leeromgeving. Je bent zeer accuraat en streeft naar een constante optimalisering van de dienstverlening.
 

Arbeidsvoorwaarden

De salariëring is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (tussen € 1.843,-- en € 3.135,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Het betreft een tijdelijke aanstelling van één jaar, met mogelijkheid tot verlenging.
 

De RINO Groep

De RINO Groep staat voor ontwikkeling van mensen. Dat doen we door gedragswetenschappelijke kennis, inzichten en vaardigheden beschikbaar en toepasbaar te maken - voor en door professionals. Zo leveren wij een bijdrage aan de kwaliteit van leven in de samenleving.
De RINO Groep is een opleidingsinstituut voor alle zorgsectoren waarin gewerkt wordt met en voor cliënten met psychische problemen of hulpvragen op psycho-sociaal gebied. Ons bereik is breed. Psychologen, pedagogen, maatschappelijk werkers en vele andere zorgprofessionals zijn onze klanten.
 
Zij werken zelfstandig of bij organisaties in de sectoren GGZ, jeugdzorg, forensische zorg, wijkteams, huisartsenpraktijken, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, maatschappelijke opvang en ziekenhuizen.
 
Zonder docenten zijn we echter nergens! De docenten scoren gemiddeld een 8 of hoger: deelnemers zijn enthousiast over de praktijkgerichtheid van de opleidingen en cursussen: we dragen zo echt een steentje bij aan de kwaliteit van de zorg. We willen daarom graag nóg meer begeleiders, behandelaren en organisaties inspireren en zo bijdragen aan hun (professionele) groei en ontwikkeling.
 

Informatie

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met drs. Sacha Lamers, Opleidingsmanager BIG, tel. 030 230 84 92 | 06 249 724 31 of  via s.lamers@rinogroep.nl. Meer informatie over de RINO Groep vind je op www.rinogroep.nl.
 

Reactie

Stuur je motivatiebrief en cv vóór 22 maart per e-mail naar:
Afdeling P&O RINO Groep
E-mail: sollicitaties@rinogroep.nl         

Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats waar je in korte tijd veel ervaring kunt opdoen met een breed takenpakket op het gebied van communicatie & marketing? Dan is deze stage iets voor jou!
 
Als stagiair Communicatie & Marketing voer je diverse communicatie- en marketingwerkzaamheden uit. Je werkt daarbij nauw samen met de collega’s van het team Communicatie & Marketing.
 

Wat doe je?

 • Je maakt diverse soorten communicatie-uitingen of helpt daarbij, zowel print (b.v. folders en het programmaboek) als online (b.v. website en online magazines).
 • Je schrijft en plaatst berichten op onze website, portal en intranet.
 • Je werkt aan de SEO van de website.
 • Je maakt digitale nieuwsbrieven en mailings.
 • Je ondersteunt bij het organiseren van evenementen.
 • Je werkt mee aan lopende projecten en campagnes.
 • Je voert diverse (kleine) onderzoeken en analyses uit.

 Wie zoeken we?

 • Je volgt een hbo-opleiding op het gebied van communicatie en/of marketing.
 • Je hebt enige ervaring met de genoemde werkzaamheden.
 • Je bent handig met computers en bekend met moderne communicatiemiddelen en technieken (b.v. content management systemen).
 • Je kunt goed schrijven.
 • Je hebt affiniteit met de branche (opleidingen voor geestelijke gezondheidszorg).
 • Je bent communicatief vaardig en enthousiast, hebt een dienstverlenende instelling, kunt zelfstandig werken en houdt van aanpakken en regelen.

Wat bieden we?

 • Een goede stagevergoeding (€‎ 318 bruto per maand o.b.v. 40 uur)
 • Uitdagende en afwisselende werkzaamheden
 • Je wordt behandeld als volwaardig medewerker in een organisatie met een informele sfeer, open cultuur en korte lijnen

Onze vorige stagiaire Amber over haar stage:

'Tijdens mijn stage bij de RINO Groep heb ik ontzettend veel geleerd op het gebied van marketing en communicatie. Het belangrijkste wat ik geleerd heb, is om echt een onderdeel van een marketing- en communicatieafdeling te zijn. Het hele team van C&M hielp mij waar nodig en als ik een nieuwe opdracht kreeg, namen ze de tijd om het uit te leggen. Ik had mijn eigen taken en verantwoordelijkheden, zat bij veel overleggen en maakte echt deel uit van het team.'
 

Over de RINO Groep

De RINO Groep ondersteunt professionals die werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid om hun leven lang te leren. Denk aan psychologen, maatschappelijk werkers, verpleegkundigen en psychotherapeuten. Samen met onze topdocenten bieden we innovatieve opleidingen, cursussen en congressen op maat. Wij onderscheiden ons door klantgerichte service en staan midden in een dynamisch internationaal netwerk. Vanuit dit professioneel netwerk creëren en delen we hoogwaardige kennis en focussen we op de vertaling naar de dagelijkse praktijk. Persoonlijke aandacht en klanttevredenheid staan bij de RINO Groep centraal. We luisteren, denken mee en staan klaar voor onze klanten.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Bea Warmink, Coördinator Communicatie & Marketing, tel. (030) 230 84 17 of  b.warmink@rinogroep.nl  
 

Reactie voor 1 december 2018

Stuur je motivatiebrief en cv per e-mail naar:
b.warmink@rinogroep.nl 

Wil je werken bij de RINO Groep als docent?

Meer weten over werken bij de RINO Groep?

Neem contact op met:
Jeannet Hamer, P&O functionaris
030 230 84 00
j.hamer@rinogroep.nl