Follow-up SRH Webinar 13 maart 2025  (Z25C6fu3)

Gratis

Inschrijven

Mogelijk t/m 6 februari 2025,
tenzij eerder vol

Inclusief lunch
Docenten uit de praktijk
Gemiddelde beoordeling 8,5
CEDEO- / CRKBO-erkend
Mail mij bij nieuwe datumVoeg toe aan wensenlijst
Hoe hou je als geregistreerde SRH coach je kennis en vaardigheden op peil? Neem deel aan deze Follow up bijeenkomst op het SRH Webinar. Je deelname aan het Webinar in combinatie met een van de Follow up bijeenkomsten levert je bovendien drie punten op voor het behoud van je registratie.
 
 • Inhoud

  Om de kwaliteit te kunnen borgen dienen SRH coaches hun kennis en vaardigheden op peil te houden. Als SRH coach doe je dat in de eerste plaats door in de praktijk binnen jouw instelling als coach werkzaam te zijn. Dit valt binnen het kwaliteitsbeleid van de instelling. Daarnaast biedt de RINO Groep je mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en verbeteringen. Dit is gekoppeld aan een landelijk SRH registratiesysteem. Om gecertificeerd te blijven dienen SRH coaches jaarlijks drie punten te behalen en SRH docenten zes punten.

  Je ontvangt 3 registratiepunten als je zowel het Webinar als één van de Follow-up bijeenkomsten hebt bijgewoond.

  Het wordt een Webinar vol met inspiratie en informatie! Meer informatie volgt in najaar 2024.

 • Datum

  Datum

  Donderdag 13 maart 2025 (online)

  Locatie

  Online via Zoom
 • Accreditatie
 • Doelgroep
 • Docenten
  Shelley Scutts

  Shelley Scutts

  Shelley Scutts is hersteldocent SRH bij de Rino Groep en zet haar ervaringskennis in binnen de SRH basisopleiding en de keuzemodule Rouw en dood in het gezin. Shelley is werkzaam als senior ervaringsdeskundige bij GGZ Breburg in Etten-Leur en actief in de vakgroep van ervaringsdeskundigen van GGZ Breburg.

  Shelley is actief bij het volgende aanbod:

  Basisopleiding steunend relationeel handelen (SRH) 
  Basisopleiding steunend relationeel handelen (SRH) voor jongeren en gezin
  Rouw en dood in het gezin (als ervaringsdeskundige) 
  Rouw bij afscheid (als ervaringsdeskundige).Lees meer
  Rita Wietendaele

  Rita Wietendaele

  Rita Wietendaele is SRH Coach en Docent. Zij heeft een master in de psychologische en pedagogische wetenschappen. Rita is werkzaam als coördinator van De Bolster te Kortrijk. De Bolster bestaat uit de volgende afdelingen: beschut wonen, een activiteitencentrum, een arbeidszorgcentrum, een psychiatrisch ondersteuningsteam, een team aanklampende zorg, een psychosociaal revalidatiecentrum en een inloophuis.Lees meer
  Jacquelin Zents

  Jacquelin Zents

  Jacquelin Zents is Hoofdopleider SRH en Strengths. Zij adviseert en helpt organisaties met het implementeren en borgen van SRH. Zij traint professionals en teams in de geeste­lijke gezond­heids­zorg, VGZ en maat­schappe­lijke opvang en zij leidt coaches en docenten op. Ze is eindverantwoordelijke voor de kwaliteit van onze SRH cursussen en opleidingen.Lees meer
 • Reviews

Waarin wil jij jezelf verder ontwikkelen?

Toon meerToon minder