De ggz van de toekomst  (AGZ23A02)

'We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them' - Albert Einstein

€ 1.065

Inschrijven is niet meer mogelijk

Inclusief lunch
Docenten uit de praktijk
Gemiddelde beoordeling 8,5
CEDEO- / CRKBO-erkend
Mail mij bij nieuwe datumVoeg toe aan wensenlijst
Nadenken over het verbeteren, vernieuwen en innoveren van de zorg hoort bij het takenpakket van iedereen die werkzaam is in de zorg. Hoe je hier als professional invulling aan geeft kent veel vormen. Tijdens de cursus 'De ggz van de toekomst' staan we stil bij de noodzaak van innovatie en bespreken we inspirerende voorbeelden. Ook krijg je als professional praktische tools aangereikt om direct mee aan de slag te gaan.
 
 • Inhoud

   

  Doelgroep

  (BIG-geregistreerde) Gz-psychologen werkzaam in de ggz en andere settings waar psychologische behandeling plaatsvindt.

  Werkwijze

  We gaan samen aan de slag met innovatiestrategieën en nieuwe onderzoeksmethodes om het systeem waarin je als professional werkt open te breken voor vernieuwing. Wat is het verschil tussen verbeteren en vernieuwen, en hoe zet je ze in binnen je vakgebied? Hoe kom je tot innovatie? Hoe kun je met verschillende lenzen naar je patiënt kijken en je onderdompelen in diens belevingswereld? Hoe haal je inzichten op met bijvoorbeeld shadowing of etnografisch onderzoek?

  We bieden verschillende technieken aan die tot nieuwe inzichten leiden en kunnen helpen om tot vernieuwing te komen.
   

  *Korting voor BIG-alumni

  Heb je jouw BIG-opleiding bij de RINO Groep gevolgd? BIG-alumni van de RINO Groep profiteren van 15% korting en betalen slechts € 895. Je activeert de korting door op het inschrijfformulier de kortingscode BIGAGZ23A02 in te vullen. Let op: Noteer ook de groepscode van je BIG-opleiding in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.

  De cursus wordt ondersteund met een digitale leeromgeving. Zo heb je altijd toegang tot het lesrooster, digitale literatuur en contact met mededeelnemers en docenten. 

 • Datums

  Datums

  maandag 5, 12, 19 en 26 juni en 3 juli 2023

  Locatie

  RINO Groep Utrecht
 • Accreditatie

  Certificaat

  Je ontvangt een certificaat indien je minimaal 90% aanwezig bent geweest en de cursus met goed gevolg hebt afgerond.

 • Doelgroep

  • Orthopedagoog-generalist BIG
  • Gz-psycholoog BIG
  • Psychotherapeut BIG
  • Klinisch psycholoog BIG
  • Klinisch neuropsycholoog BIG

 • Docenten
  dr. Barbara Montagne

  dr. Barbara Montagne

  Dr. Barbara Montagne is klinisch psycholoog en hoofd / senior onderzoeker van de onderzoekslijn persoonlijkheidsstoornissen bij GGz Centraal. Daarnaast is zij inhoudelijk leidinggevende van de afdeling psychodiagnostiek in Eemland en praktijkopleider voor de P-opleiding in de regio Eemland. Montagne is gepromoveerd op het herkennen van Emotionele Gezichten. De sociale cognitie binnen de psychiatrie is nog steeds een belangrijk thema binnen haar onderzoek. Bij de RINO Groep is Barbara Montagne plaatsvervangend hoofdopleider voor de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog V&O.Lees meer
 • Literatuur
  Verplichte literatuur, aan te schaffen voorafgaand aan de cursus.
 • Reviews