Datum:

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Deze cursus vindt online plaats, lees meer onder ‘Online lessen’.

Online SRH-Coachdag 12 november 2020  (Z20C5)

Hoe hou je als gecertificeerd SRH-coach je kennis en vaardigheden op peil? Kom naar de gratis SRH-coachdag in jouw regio! Na afloop ken je de meest actuele ontwikkelingen rondom SRH en heb je je vaardigheden eigengemaakt om deze methodiek verder te implementeren binnen jouw organisatie. Je deelname levert je bovendien drie punten op voor het behoud van je registratie.
 

Feiten

 • Omvang: 1 donderdag
 • Datum: 12 november 2020
 • Locatie: online via Zoom
 • Hoofdopleider: Jacquelin Zents
 • Docent

 • Kosten: Gratis
 • Cursuscode: Z20C5

Voor wie

Accreditaties

Er zijn geen accreditaties.

Bekijk ons geaccrediteerde aanbod

Onderdeel van:

Om de kwaliteit te kunnen borgen dienen SRH-coaches hun kennis en vaardigheden op peil te houden. Als SRH-coach doe je dat in de eerste plaats door in de praktijk binnen jouw instelling als coach werkzaam te zijn. Dit valt binnen het kwaliteitsbeleid van de instelling. Daarnaast biedt de RINO Groep je mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en verbeteringen. Dit is gekoppeld aan een landelijk SRH-registratiesysteem. Om gecertificeerd te blijven dienen coach-werkbegeleiders jaarlijks drie punten te behalen en coach-consulenten en SRH docenten zes punten. Deelname aan deze coachdag levert drie punten op.

Online lessen

Deze cursusuitvoering vindt plaats via Zoom. De groepsgrootte is hetzelfde als bij klassikale lessen. Je hebt dus les in een kleine groep, met veel ruimte voor interactie, werken in subgroepjes etc. De accreditaties zijn geldig zoals vermeld. Bekijk ook de veelgestelde vragen over online onderwijs.

Wat leer je?

Na afloop van deze coachdag heb je een overzicht van de actuele ontwikkelingen rondom de SRH-methodiek en heb je je vaardigheden eigengemaakt om deze methodiek verder te implementeren binnen jouw organisatie.

Inhoud

De inhoud van de coachdag wordt bepaald op basis van actuele thema’s. Aan de orde komen de laatste ontwikkelingen rondom de methodiek, de implementatie, de toepassingen van het SRH en het gebruik hiervan in de coaching.

Certificaat

Accreditatie & Erkenning

Er zijn geen accreditaties.

Bekijk ons geaccrediteerde aanbod

 • Hoofdopleider: Jacquelin Zents
 • Docent

  Enthousiast geworden?

  Meld je aan als belangstellende.
  Stuur mij bericht zodra er data bekend zijn en de inschrijving opent.

  Heb je vragen over deze opleiding of cursus?

  Bel of mail ons en vermeld daarbij de code: Z20C5 zodat we je snel kunnen helpen.

  030 230 84 50infodesk@rinogroep.nl

  Wil je je verder oriënteren?

  Ook interessant voor jou