Startdatum:

Young Professionals: Kickstart (Y1801)

Afgestudeerd en op zoek naar een baan? Kom dan naar de Young Professionals Kickstart! Onder begeleiding van ervaren docenten onderzoek je wat je kwaliteiten zijn, wat jou uniek maakt en wat jij wil bereiken in de ggz. Dat doe je in een kleine groep samen met andere aan de universiteit afgestudeerde psychologen en (ortho)pedagogen. Tijdens deze dag staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Kosten: € 150

incl. koffie/thee en een borrel, neem s.v.p. zelf een lunch mee

Feiten

Voor wie

 • Basispsycholoog
 • Orthopedagoog
Basispsycholoog en Orthopedagoog

Accreditaties

Er zijn geen accreditaties.

Bekijk ons geaccrediteerde aanbod

Na het actief bijwonen van de volledige kickstart ontvang je een certificaat.

Afgestudeerd en op zoek naar een baan in de ggz? Kom dan naar de Young Professionals Kickstart!
Onder begeleiding van ervaren docenten staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Inhoud

De volgende onderwerpen komen elk een dagdeel aan bod:
 • Kernkwaliteiten
  Wie ben je en wat past bij je? Wat maakt jou uitermate geschikt als hulpverlener en hoe breng je dat over in je sollicitaties?
 • KOPP
  Matthijs Bogaerts neemt je mee in de KOPP-problematiek. Het niveau van dit dagdeel is gelijk aan de GZ-opleiding. Je bereidt enkele artikelen voor, de theorie wordt plenair besproken en daarna werk je een casus uit. Ben je afgestudeerd in de richting kind & jeugd, dan focus je je op het kind. Gaat je belangstelling uit naar volwassenen, dan richt je je op de ouders. Tot slot richt een deel van de groep zich op het systeem.
 • Workshop naar keuze: Gedragstherapie door Guido Machielsen of Mindfulness door Didi de Joode.
  Beide workshops sluiten aan bij wat je in je masteropleiding geleerd hebt en zijn praktijkgericht.
 • Meet the pro's
  Enkele managers uit grote ggz-instellingen geven je inzicht in hoe zij sollicitaties beoordelen en wat jij kunt doen om jouw cv boven op de stapel te krijgen. Ook vertellen ervaren behandelaars je over hun werk en hoe zij zijn gekomen waar ze nu zijn.
 • Napraten en borrel
  Tijdens een gezellige borrel krijg je de gelegenheid om individueel na te praten met de aanwezige managers uit grote ggz-instellingen, ervaren behandelaren en enkele opleidingsmanagers van de RINO Groep.

Op dag 1 volg je het programma van 10.00 - 17.00 uur of van 14.00 - 21.00 uur. Dag 2 is voor degenen die de workshop Gedragstherapie volgen van 10.00 - 17.00 uur. Neem je deel aan de workshop Mindfulness, dan start je op dag 2 al om 9.00 uur. In de ochtend vinden de twee workshops parallel aan elkaar plaats, de middag bestaat uit een plenair programma.
Je kunt op je inschrijfformulier aangeven of je op dag 1 's ochtends of 's middags wilt starten en welke workshop je op dag 2 wilt volgen. Mocht een keuzemogelijkheid niet meer beschikbaar zijn omdat de groep vol is, dan wordt dat op het inschrijfformulier vermeld.

Certificaat

Na het actief bijwonen van de volledige kickstart ontvang je een certificaat.

Incompany en groepskorting

Wil je gezamenlijk met je hele team deze cursus volgen? Dat kan! Deze cursus kan op verzoek incompany in jouw organisatie gegeven worden.

Je kunt ook zelf een deelnemersgroep samenstellen en profiteren van groepskorting. Bekijk de voordelen van een Samen SLIM-groep.

Accreditatie & Erkenning

Er zijn geen accreditaties.

Bekijk ons geaccrediteerde aanbod

Docenten

RINO Groep

Enthousiast geworden?
Schrijf je meteen in!

Heb je vragen over deze opleiding of cursus?

Bel of mail ons en vermeld daarbij de code: Y1801 zodat we je snel kunnen helpen.

030 230 84 50infodesk@rinogroep.nl