Datum:

TCBS-dag (L1891)

Trainers Competentie BeoordelingsSchaal

Hoe breng je het werken met de Liberman-modules goed over op je collega's? Tijdens deze dag leer je de vaardigheden die je nodig hebt om je collega’s te trainen en te coachen op dit gebied. Daarnaast oefen je met de Trainers Competentie BeoordelingsSchaal (TCBS), een instrument dat je helpt bij het bewaken van de kwaliteit van het gebruik van de modules in jouw instelling. De TCBS-dag is de laatste trainingsdag in het certificeringstraject voor train-de-trainer Liberman.

Kosten: € 340

incl. lunch

In ons sfeervolle huiscafé stel je zelf je maal­tijd samen uit het buffet, verzorgd door onze huis­cateraar The Colour Kitchen. Zij geven mensen met een afstand tot de arbeids­markt een nieuwe kans door ze op te leiden tot horeca­professionals.

Meer weten?

Online inschrijven is niet mogelijk.

Feiten

  • Omvang: 1 dag van 10.00 - 16.00 uur
  • Datum: data worden gepland in overleg met belangstellenden
  • Locatie: Utrecht
  • Kosten: € 340
  • Cursuscode: L1891

Voor wie

De cursus is bedoeld voor ervaren Liberman trainers die minimaal twee moduletrainingen en een praktijk-oefendag hebben gevolgd.

Accreditaties

Accreditatie: V&V

Lees meer over de accreditaties

Je ontvangt een certificaat indien je 100% aanwezig bent geweest en de cursus met goed gevolg hebt afgerond.

Voor wie met de Liberman modules werkt of heeft gewerkt en interesse heeft in kwaliteitstoetsing en -borging of het overbrengen van de methodiek op collega’s, is de TCBS-dag. De Trainers Competentie BeoordelingsSchaal (TCBS) is een instrument om de de kwaliteit van het gebruik van de Liberman modules te bewaken en in te zetten bij het coachen van trainers. De TCBS is ontwikkeld en gevalideerd door het team van prof. dr. R.P. Liberman.
De TCBS-dag is een vereist onderdeel voor het certificeringstraject tot train-de-trainer Liberman.

Bij voldoende belangstelling voor deze dag wordt een datum met je gepland. Je kunt jouw belangstelling kenbaar maken via de knop 'Houd mij op de hoogte'.

Wat leer je?

De TCBS-dag is de laatste trainingsdag in het certificeringstraject voor train de trainer Liberman. Doel van deze dag is om de ervaren Liberman-trainer die vaardigheden te leren die nodig zijn om daarna in de eigen instelling collega’s te trainen en te coachen in het toepassen van de Liberman modules.

Inhoud

Tijdens deze dag wordt de Trainers Competentie Beoordeling Schaal (TCBS), een toetsings en coachingsinstrument voor trainers, integraal doorgenomen aan de hand van oefeningen uit de praktijk. In het middagdeel wordt een aantal praktische didactische vaardigheden aangereikt en word je aan de hand van een oefening getoetst.

Toetsen

Toetsing van vaardigheden op de dag zelf. Na afloop van deze trainingsdag ontvang je thuis een theorietoets en praktijktoets.

Certificaat

Je ontvangt een certificaat indien je 100% aanwezig bent geweest en de cursus met goed gevolg hebt afgerond.

Accreditatie & Erkenning

Literatuur & Benodigdheden

De cursus wordt ondersteund met een digitale leeromgeving. Zo heb je altijd toegang tot het lesrooster, digitale literatuur en contact met mededeelnemers en docenten.

Enthousiast geworden?

Meld je aan als belangstellende.
Stuur mij bericht zodra er data bekend zijn en de inschrijving opent.

Heb je vragen over deze opleiding of cursus?

Bel of mail ons en vermeld daarbij de code: L1891 zodat we je snel kunnen helpen.

030 230 84 50infodesk@rinogroep.nl