Startdatum:

Behandelprogramma Pas op de grens (B1816)

De Forensische Academie ontwikkelt in samenwerking met de Waag en Trajectum een opleiding om het behandelprogramma ‘Pas op de grens’ te kunnen aanbieden. Dit programma is bedoeld voor cliënten met een LVB die seksueel grensoverschrijdend gedrag hebben vertoond en bij wie sprake is van een matig of hoog risico op recidive. De opleiding biedt behandelaren voldoende kennis en vaardigheden om met het programma aan de slag te gaan.

Kosten: Prijs volgt

De inschrijftermijn is verstreken.

Stuur mij bericht zodra er nieuwe data bekend zijn.

Feiten

  • Kosten: Prijs volgt
  • Cursuscode: B1816

Voor wie

Accreditaties

De Forensische Academie ontwikkelt in samenwerking met de Waag en Trajectum een opleiding om het behandelprogramma ‘Pas op de grens’ te kunnen aanbieden. Dit programma is bedoeld voor cliënten met een LVB die seksueel grensoverschrijdend gedrag hebben vertoond en bij wie sprake is van een matig of hoog risico op recidive. De opleiding biedt behandelaren voldoende kennis en vaardigheden om met het programma aan de slag te gaan.
 
De opleiding zal worden aangeboden als de interventie is goedgekeurd door de programmacommissie van KFZ. Wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen, schrijf je daarom alvast in als belangstellende. Meer informatie volgt in het voorjaar.

Certificaat

Incompany en groepskorting

Wil je gezamenlijk met je hele team deze cursus volgen? Dat kan! Deze cursus kan op verzoek incompany in jouw organisatie gegeven worden.

Je kunt ook zelf een deelnemersgroep samenstellen en profiteren van groepskorting. Bekijk de voordelen van een Samen SLIM-groep.

Accreditatie & Erkenning

Er zijn geen accreditaties.

Bekijk ons geaccrediteerde aanbod

Enthousiast geworden?

Meld je aan als belangstellende.
Stuur mij bericht zodra er data bekend zijn en de inschrijving opent.

Heb je vragen over deze opleiding of cursus?

Bel of mail ons en vermeld daarbij de code: B1816 zodat we je snel kunnen helpen.

030 230 84 50infodesk@rinogroep.nl