Startdatum:

SRH-docentenweekend (Z17D2)

Hoe hou je als gecertificeerd SRH-docent je kennis en vaardigheden op peil? Kom naar het SRH-docentenweekend! Je doet nieuwe inspiratie op en kennis van relevante ontwikkelingen, je verdiept je coachingsvaardigheden en wisselt ervaringen uit met collega's. Je deelname levert je bovendien zes punten op voor het behoud van je registratie.

Kosten: € 0

Docenten met SRH Docenten Servicepakket nemen gratis deel.

De inschrijftermijn is verstreken. Stuur mij bericht zodra er nieuwe data zijn.

Feiten

  • Omvang: 1 vrijdag en zaterdagochtend, de locatie wordt nog bekend gemaakt
  • Datums: 19 en 20 mei
  • Kosten: € 0

Voor wie

Certificaat

Om de kwaliteit te kunnen borgen dienen SRH-docenten hun kennis en vaardigheden op peil te houden. Als SRH-docent doe je dat in de eerste plaats door in de praktijk van jouw instelling als docent werkzaam te zijn. Dit valt binnen het kwaliteitsbeleid van de instelling. Daarnaast biedt de RINO Groep je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en verbeteringen. Dit is gekoppeld aan een landelijk SRH-registratiesysteem. Om gecertificeerd te blijven als SRH-docent dien je jaarlijks zes registratiepunten te behalen. Deelname aan dit weekend levert zes punten op.

Wat leer je?

Tijdens dit weekend doe je nieuwe inspiratie en kennis van relevante ontwikkelingen op. Je verdiept je coachingsvaardigheden en wisselt ervaringen uit met collega's. Je deelname levert je bovendien drie punten op voor het behoud van je registratie.

Inhoud

De inhoud wordt bepaald op basis van actuele thema’s. Aan de orde komen de laatste ontwikkelingen rondom de methodiek, de implementatie, de toepassingen van het SRH en het gebruik hiervan tijdens jouw trainingsbijeenkomsten/cursusdagen.

Certificaat

Accreditatie & Erkenning

Er zijn geen accreditaties.

Bekijk ons geaccrediteerde aanbod

Docent

Enthousiast geworden?

Meld je aan als belangstellende.
Je krijgt bericht als er nieuwe data bekend zijn.

Heb je vragen over deze opleiding of cursus?

Bel of mail ons en vermeld daarbij de code: Z17D2 zodat we je snel kunnen helpen.

030 230 84 50infodesk@rinogroep.nl