Inschrijven

Let op! Voor deze opleiding of cursus heb je je al ingeschreven. Wil je nog een collega inschrijven? Dan kun je doorgaan met het invullen van het formulier.

Wij delen je naam, functie, organisatie en e-mailadres met de docent en andere deelnemers aan dezelfde cursus of opleiding, omdat onderlinge informatie-uitwisseling bijdraagt aan het leerresultaat. Zie ook onze privacyverklaring.
Wij houden ons aan de coronarichtlijnen van de overheid. Dit kan gevolgen hebben voor de lesvorm/locatie en de voorwaarden die daar gelden.

Tijdens het invullen dien je een aantal bestanden te uploaden. Zorg er daarom voor dat je digitale kopieën van diploma's van je vooropleiding(en) bij de hand hebt.

  • TitelPost-hbo opleiding forensische psychiatrie
  • CodeFP24A
  • Datums 11 maart, 25 maart, 12 april, 17 mei, 27 mei, 10 juni, 24 juni, 9 september, 23 september, 7 oktober, 4 november, 18 november, 2 december, 20 december 2024, 10 januari, 20 januari, 3 februari, 3 maart, 17 maart en 7 april 2025.
    Datums onder voorbehoud.
  • Kosten€ 5.500

Heb je al eerder een cursus of opleiding gevolgd bij ons? Log dan in met je RINO Groep login. Heb je nog geen account? Dan kun je die na het inschrijven aanmaken.

Wachtwoord vergetenPersoonlijke gegevens

Zakelijke gegevens

Ik ben werkzaam bij

Voorkeuren

Correspondentieadres

Eventuele briefpost wordt naar je privéadres gestuurd. Wil je die liever op je werkadres ontvangen, geef dat dan hier aan:

 

Factuuradres


Wil je van de mogelijkheid gebruik maken om in 2 halfjaartermijnen te betalen? *

Wij houden je graag op de hoogte van nieuwe opleidingen en ontwikkelingen van de RINO Groep.
Ik wil graag op de hoogte blijven via:

Vooropleiding

Je dient ook informatie over je vooropleiding en werkervaring in te vullen. De hoofdopleider van de opleiding beoordeelt je inschrijving op deze aspecten. In het belang van het leerproces hechten wij er waarde aan dat de theorie goed in praktijk kan worden gebracht tijdens de opleiding en dat de relatie tussen praktijk en theorie passend is. Daarom worden er voorwaarden aan de deelnemers gesteld, zodat de kwaliteit van de opleiding gewaarborgd kan worden. Het kan zijn dat je uitgenodigd wordt voor een selectiegesprek. In dat geval, ontvang je binnen twee weken na inschrijving nader bericht.

Mijn hoogst genoten vooropleiding


Diploma behaald


Diploma behaald


Diploma behaald


Diploma behaald


Welke relevante cursussen/opleidingen heb je daarna gevolgd?


Diploma behaald


Diploma behaald


Diploma behaald


Diploma behaald

Werkervaring

Ik begeleid cliënten *

Ik behandel cliënten *

Ik geef leiding aan collega's *

Ik krijg supervisie/werkbegeleiding *

Aanvullende info

Wil je na afronding van deze opleiding/cursus accreditatiepunten ontvangen (indien toegekend), vul dan je registratienummer in:

Werkveld(en)

Beroepsgroep(en)

Ondertekening