Inschrijven

Let op! Voor deze opleiding of cursus heb je je al ingeschreven. Wil je nog een collega inschrijven? Dan kun je doorgaan met het invullen van het formulier.

Wij delen je naam, functie, organisatie en e-mailadres met de docent en andere deelnemers aan dezelfde cursus of opleiding, omdat onderlinge informatie-uitwisseling bijdraagt aan het leerresultaat. Bij congressen worden alleen je naam en organisatie gedeeld met de andere aanwezigen. Als wij een congres organiseren met een partner, ontvangt deze ook de namen en mailadressen. Zie ook onze privacyverklaring.

  • TitelMasterclass trauma en systeemtherapie: Treating the traumatized child
  • CodeC2313
  • Datums 7, 8 en 9 november 2023
  • Kosten€ 1.245

Heb je al eerder een cursus of opleiding gevolgd bij ons? Log dan in met je RINO Groep login. Heb je nog geen account? Dan kun je die na het inschrijven aanmaken.

Wachtwoord vergetenPersoonlijke gegevens

Zakelijke gegevens

Ik ben werkzaam bij

Voorkeuren

Correspondentieadres

Eventuele briefpost wordt naar je privéadres gestuurd. Wil je die liever op je werkadres ontvangen, geef dat dan hier aan:

 

Factuuradres


Wij houden je graag op de hoogte van nieuwe opleidingen en ontwikkelingen van de RINO Groep.
Ik wil graag op de hoogte blijven via:

Aanvullende info

Wil je na afronding van deze opleiding/cursus accreditatiepunten ontvangen (indien toegekend), vul dan je registratienummer in:

Heb je interesse in het FST Supervisietraject en wil je er meer over weten? Na de masterclass is het belangrijk met het geleerde aan de slag te gaan en toe te passen in je eigen praktijk. Het Family Trauma Instituut met Scott Sells biedt na de masterclass begeleiding via het FST Supervisietraject in de vorm van 12 uur supervisie in 6 sessies. Je bespreekt je eigen casussen en de gebruikte technieken.

Werkveld(en)

Beroepsgroep(en)

Ondertekening