Inschrijven

Let op! Voor deze opleiding of cursus heb je je al ingeschreven. Wil je nog een collega inschrijven? Dan kun je doorgaan met het invullen van het formulier.

Wij delen je naam, functie, organisatie en e-mailadres met de docent en andere deelnemers aan dezelfde cursus of opleiding, omdat onderlinge informatie-uitwisseling bijdraagt aan het leerresultaat. Zie ook onze privacyverklaring.
Wij houden ons aan de coronarichtlijnen van de overheid. Dit kan gevolgen hebben voor de lesvorm/locatie en de voorwaarden die daar gelden.

  • TitelLeergang Zelfverwondend gedrag
  • CodeB2346
  • Datums 28 maart, 25 april, 23 mei, 27 juni en 12 september 2023
  • Kosten€ 2.150
Persoonlijke gegevens

Zakelijke gegevens

Ik ben werkzaam bij

Voorkeuren

Correspondentieadres

Eventuele briefpost wordt naar je privéadres gestuurd. Wil je die liever op je werkadres ontvangen, geef dat dan hier aan:

 

Factuuradres


Wij houden je graag op de hoogte van nieuwe opleidingen en ontwikkelingen van de RINO Groep.
Ik wil graag op de hoogte blijven via:

Aanvullende info

Wil je na afronding van deze opleiding/cursus accreditatiepunten ontvangen (indien toegekend), vul dan je registratienummer in:

Ben je gedragsdeskundige en neem je graag een collega mee? Hieronder kun je aangeven op welke dagen dit zal zijn. LET OP: per cursus is één collega welkom. Dus óf een AVG, óf een psychiater, óf een manager/ teamleider. Deze persoon is welkom op alle dagen waarop deze functie staat aangegeven. Geef hieronder aan wie er mee komt. Graag invullen op welke dagen dit zal zijn.

Werkveld(en)

Beroepsgroep(en)

Ondertekening