TCBS-dag  (IC230)

Trainers Competentie BeoordelingsSchaal

Hoe breng je het werken met de Liberman-modules goed over op je collega's? Tijdens deze incompany dag leren de deelnemers de vaardigheden die ze nodig hebben om hun collega's te trainen en coachen op dit gebied. Daarnaast oefenen ze met de Trainers Competentie BeoordelingsSchaal (TCBS), een instrument dat ze helpt bij het bewaken van de kwaliteit van het gebruik van de modules in hun instelling. De TCBS-dag is de laatste trainingsdag in het certificeringstraject voor train-de-trainer Liberman.
 

Feiten

  • Omvang: deze cursus wordt incompany uitgevoerd
  • Locatie: in overleg
  • Kosten:
  • Cursuscode: IC230

Voor wie

De cursus is bedoeld voor ervaren Liberman trainers die minimaal twee moduletrainingen en een praktijk-oefendag hebben gevolgd.

Accreditaties

Eventuele accreditaties worden in overleg aangevraagd.

Je ontvangt een certificaat indien je 100% aanwezig bent geweest en de cursus met goed gevolg hebt afgerond.

De TCBS-dag is bedoeld voor professionals die met de Liberman modules werken of hebben gewerkt, en interesse hebben in kwaliteitstoetsing en -borging of het overbrengen van de methodiek op collega’s. De Trainers Competentie BeoordelingsSchaal (TCBS) is een instrument om de de kwaliteit van het gebruik van de Liberman modules te bewaken en in te zetten bij het coachen van trainers. De TCBS is ontwikkeld en gevalideerd door het team van prof. dr. R.P. Liberman.

De TCBS-dag is een vereist onderdeel voor het certificeringstraject tot train-de-trainer Liberman.

Wat leer je?

De TCBS-dag is de laatste trainingsdag in het certificeringstraject voor train de trainer Liberman. Doel van deze dag is om ervaren Liberman-trainers die vaardigheden te leren die ze nodig hebben om daarna in hun eigen instelling collega's te trainen en coachen in het toepassen van de Liberman modules.

Inhoud

Tijdens deze dag wordt de Trainers Competentie Beoordeling Schaal (TCBS), een toetsings en coachingsinstrument voor trainers, integraal doorgenomen aan de hand van oefeningen uit de praktijk. In het middagdeel wordt een aantal praktische didactische vaardigheden aangereikt en word je aan de hand van een oefening getoetst.

Toetsen

Toetsing van vaardigheden op de dag zelf. Na afloop van deze trainingsdag ontvang je thuis een theorietoets en praktijktoets.

Certificaat

Je ontvangt een certificaat indien je 100% aanwezig bent geweest en de cursus met goed gevolg hebt afgerond.

Accreditatie & Erkenning

Eventuele accreditaties worden in overleg aangevraagd.

Literatuur & Benodigdheden

De cursus wordt ondersteund met een digitale leeromgeving. Zo heb je altijd toegang tot het lesrooster, digitale literatuur en contact met mededeelnemers en docenten.

Enthousiast geworden?
Vraag een offerte aan!

Heb je vragen over deze opleiding of cursus?

Bel of mail ons en vermeld daarbij de code: IC230 zodat we je snel kunnen helpen.

030 230 84 50infodesk@rinogroep.nl