E-learning: Esther Perel over Covid-19: relationele uitdagingen in het ‘nieuwe normaal’  (C2009)

Terugkijk - webinar met Esther Perel

Inschrijven is niet meer mogelijk

Gemiddelde beoordeling > 8
Topdocenten uit de praktijk
CEDEO- / CRKBO-erkend
In samenwerking met de NVRG en de RINO Groep is Esther Perel in 2020 online in gesprek gegaan met professionals over corona: relationele uitdagingen in het ‘nieuwe normaal’. In deze e-learning kun je dat webinar terugkijken op een moment dat jou uitkomt. Esther bespreekt o.a. een schokkende gebeurtenis als relationship accelerator, omgaan met rouw, verlies en copingstijlen. Dit terugkijk-webinar biedt je de mogelijkheid om inspiratie op te doen en van Esther te leren. Accreditatie tm 3 juni 2021
 
Bij inschrijving voor een e-learning kunnen we de bedenktermijn niet hanteren, je inschrijving is bindend. Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging met de inloggegevens en kunt meteen aan de slag.
  • Inhoud

    Covid-19: relationele uitdagingen in het ‘nieuwe normaal’
    Deze coronapandemie heeft ons als maatschappij en als therapeuten in een overgangsperiode gebracht die we niet kennen. Niet alleen onze cliënten ervaren langdurige onzekerheid en stress, in ons eigen leven voltrekt zich een parallel proces. We hebben allemaal te maken met toenemende druk in ons persoonlijke leven, onze familie en op professioneel gebied. En hoewel we in Nederland voorzichtige stappen zetten op weg naar een ‘nieuw normaal’ leven, zullen wereldwijd levens nog maandenlang worden bepaald door de pandemie. In deze e-learning kan je terugkijken hoe Esther onder meer in gaat op een schokkende gebeurtenis als relationship accelerator, omgaan met rouw en verlies, omgaan met copingstijlen en het leven vieren. 

    Wat kun je verwachten?

    Vier thema’s staan centraal
    Esther Perel bespreekt de volgende onderwerpen:
    1. Een schokkende gebeurtenis als ‘relationship accelerator’.
    2. Hoe ga je als professional, zowel individueel als collectief, om met verlies, rouw en de dood?
    3. Relaties en gezinnen helpen omgaan met verschillen in copingstijlen, met het oog op nog lang voortdurende onzekerheid.
    4. Plezier ervaren en het leven vieren in tijden van crisis.
    Tijdens het webinar spreekt Esther Perel Nederlands.

    Esther Perel
    Esther Perel is psychotherapeut, veelgevraagd spreker en bestsellerauteur. Haar TED Talks zijn miljoenen keren bekeken; haar boek Erotische Intelligentie werd in meer dan 25 talen vertaald en haar nieuwste boek Liefde in Verhouding, een nieuw perspectief op trouw en ontrouw is een New York Times bestseller.

    E-learning met kijkwijzer
    Dit webinar biedt een combinatie van een didactische presentatie met daarin casussen verwerkt. Deze e-learning bevat een kijkwijzer om gerichter te kijken en het leerrendement te vergroten. Je ontvangt direct je inlog­gegevens en kunt meteen aan de slag.

    Regie
    De regie van het originele webinar is in handen van Marijke Roskam. Marijke is energiek en scherp op de inhoud.

    Samenwerking
    De RINO Groep en NVRG organiseren dit webinar samen. De inschrijving verloopt via de RINO Groep. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en de inloggegevens.

    Inschrijving en betaling
    Bij inschrijving voor een e-learning kunnen we de bedenktermijn niet hanteren, je inschrijving is bindend. Na inschrijving ontvang je direct een bevestiging en de inloggegevens. Je ontvangt de factuur een werkdag na je inschrijving. 

     

  • Datum
    Lesdata

    Omvang

    2 uur

    Locatie

    Online
  • Accreditatie
    Accreditatie

    Certificaat

    je ontvangt het certificaat nadat je het webinar hebt bekeken en de afsluitende vraag hebt beantwoord.

  • Doelgroep
    Doelgroep

    • Gz-psycholoog BIG
    • Psychotherapeut BIG
    • Klinisch psycholoog BIG
    • Klinisch neuropsycholoog BIG
    • Basispsycholoog
    • Gedragstherapeut
    • Systeemtherapeut
    • Psychotherapeut in opleiding
    • Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog
    • Seksuoloog NVVS
    • Consulent Seksuele Gezondheid NVVS
    Deze e-learning is bedoeld voor alle professionals die systemisch werken, zoals systeemtherapeuten, systeemtherapeutisch werkers, seksuologen, psychotherapeuten, (klinisch) psychologen, Gz-psychologen en maatschappelijk werkers.

  • Reviews
    Reviews