Start op:

Inschrijven is niet meer mogelijk.

SRH-docentenweekend 5 en 6 april 2019  (Z19D1)

Hoe hou je als gecertificeerd SRH-docent je kennis en vaardigheden op peil? Kom naar het SRH-docentenweekend! Je doet nieuwe inspiratie op en kennis van relevante ontwikkelingen, je verdiept je coachingsvaardigheden en wisselt ervaringen uit met collega's. Je deelname levert je bovendien zes punten op voor het behoud van je registratie.
 

Feiten

 • Omvang: 1 vrijdag en zaterdagochtend, de locatie wordt nog bekend gemaakt
 • Datums: 5 en 6 april 2019
 • Hoofdopleiders: Toon WalravensJacquelin Zents
 • Docenten

 • Kosten: Gratis
 • Cursuscode: Z19D1

Voor wie

Accreditaties

Er zijn geen accreditaties.

Bekijk ons geaccrediteerde aanbod

Om de kwaliteit te kunnen borgen dienen SRH-docenten hun kennis en vaardigheden op peil te houden. Als SRH-docent doe je dat in de eerste plaats door in de praktijk van jouw instelling als docent werkzaam te zijn. Dit valt binnen het kwaliteitsbeleid van de instelling. Daarnaast biedt de RINO Groep je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen en verbeteringen. Dit is gekoppeld aan een landelijk SRH-registratiesysteem. Om gecertificeerd te blijven als SRH-docent dien je jaarlijks zes registratiepunten te behalen. Deelname aan dit weekend levert vijf punten op.

Wat leer je?

Tijdens dit weekend doe je nieuwe inspiratie en kennis van relevante ontwikkelingen op. Je verdiept je coachingsvaardigheden en wisselt ervaringen uit met collega's. Je deelname levert je bovendien vijf punten op voor het behoud van je registratie.

Inhoud

De inhoud wordt bepaald op basis van actuele thema's. Aan de orde komen de laatste ontwikkelingen rondom de methodiek, de implementatie, de toepassingen van het SRH en het gebruik hiervan tijdens jouw trainingsbijeenkomsten/cursusdagen.

Certificaat

Accreditatie & Erkenning

Er zijn geen accreditaties.

Bekijk ons geaccrediteerde aanbod

 • Hoofdopleiders: Toon WalravensJacquelin Zents
 • Docenten

  Enthousiast geworden?

  Meld je aan als belangstellende.
  Stuur mij bericht zodra er data bekend zijn en de inschrijving opent.

  Heb je vragen over deze opleiding of cursus?

  Bel of mail ons en vermeld daarbij de code: Z19D1 zodat we je snel kunnen helpen.

  030 230 84 50infodesk@rinogroep.nl

  Wil je je verder oriënteren?

  Ook interessant voor jou