Vacature voor IMH-Specialisten die willen lesgeven

De RINO Groep in Utrecht zoekt IMH-Specialisten die met hun enthousiasme, kennis en ruime behandelervaring van ouders en hun zeer jonge kinderen les willen gaan geven. Marja Rexwinkel heeft samen met de RINO Groep 3 jaar geleden twee IMH-opleidingen ontwikkeld: IMH-Generalist en IMH-Specialist. Deze opleidingen zijn modulair en bestaan uit meerdere cursussen. De belangstelling in open inschrijving en incompany is erg groot. Reden voor ons om het docententeam uit te breiden, met name als het gaat om incompany-uitvoeringen.

  • Ben jij een IMH-Specialist die haar/zijn kennis en ervaring wil delen met leergierige professionals?
  • Wil jij als IMH-Specialist jezelf ontwikkelen als docent en leren over je eigen didactische vaardigheden?
  • Wil jij bijdragen aan het vergroten van het bereik van de IMH-visie en de vertaling ervan in praktische IMH-vaardigheden? 
Als IMH-Specialist ben je werkzaam als Gz-psycholoog, geregistreerd orthopedagoog-generalist NVO, geregistreerd kinderpsycholoog NIP, klinisch psycholoog of psychiater.
​​​​​​​
​​​​​​​

​​​​​​​Geinteresseerd?

De RINO Groep biedt een bij jou passende samenwerkingsvorm, een passende financiële vergoeding en biedt je ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen met onze didactische workshops. Op www.rinoportal.nl/docenten vind je hierover meer informatie. In overleg en passend bij het onderwerp is het mogelijk om gezamenlijk met een andere (gast)docent les te geven. Meer informatie over de IMH-opleidingen